InstaFavori

Kamerama yansıyanlar...
Anıtkabir'i de muhteşem çektim. Baya yağmur yağdı ama kalabalık çok fazlaydı. Benden foruma gelsin.

]

Ankara'ya 5-6 sene önce gitmeme rağmen Anıtkabir'e gitmemiştim, şu an içimdeki uktelerden biridir bu. Orada 3-4 ev yakın akraba olmasına rağmen bir ara sırf Anıtkabir için gidip gelmeyi düşünüyorum akrabalara hiç uğramadan.

çok güzel kareler

bizim ilçedeki yürüyüşe gidemedim
ben babam zaten akşam dışarıda olmama izin vermiyor birde böyle yürüyüş tarzı şeylere hiç izin vermiyor kavga dövüş çıkar diyor

Anıtkabir'e en son 2 sene önce gittim, bu 29 Ekim'de tekrar gidecektim de tren bileti bulamadım
Ben de burada fener alayına katıldım

Her yıl 4, 5 defa Anıtkabir'e giderim ama hayatımda hiç bu kadar kalabalık olduğunu görmemiştim her görüşten her ilden insan vardı, kabre girmemiz bile 1 saatten fazla sürdü. Özellikle gençler akın akın geliyordu, müthiş bir atmosfer var... İşte birkaç kare çektim;

Oha Muhteşem resmen.😱
Ben hiç gidemedim artık ilerde.

Seneye büyük bir ekiple oradayız inşallah.

Oha Muhteşem resmen.😱
Ben hiç gidemedim artık ilerde.
Bende malesef hiç gidemedim allah ölmeden gidip görmeyi nasip eder inş çok güzel kareler

Ben de gitmek istiyordum bugün ama 8.30 vizesinden sonra gözüm kesmedi.

Bende 2 kere gitmiştim, biri okul gezisi biri yazındı. Herkesin gidip görmesi gereken bir yer.

Atatürk ilke ve inkılapları son dönemde çok ayak altına alındı çok net bi tepki olmuş bayıldım.

Ben 10 gün önce gittim diye gitmedim. Arkadaşlar gitmiş, saatlerce girmek için bekledik dedi. Çok arama yapılmış. Adım atamadık dedi. Baya kalabalıkmış. Vay be 79 yıl sonra bile milyonlar Atamıza koşuyor. Mükemmel bir şey...

Ben de onu diyorum ya sadece girmek bile 1 saat sürdü, ilk kez bu kadar kalabalık görüyorum yoruldum ama mutlu bir yorgunluk oldu bugün. Gurur duydum bir kez daha.

Görüntü muazzam, harika..
80. yil serefine bende gitmeyi düsünüyorum eger vakit bulabilirsem.