InstaFavori

Kanka son senem ünide spor salonuna pek vaktim yok böyle evde kendi çapımda yapmak istiyorum

Ankamall yakın da Eryaman uzak bu arada Cebecideyim.
Aslında çok vakit harcayacak bir şey değil haftada 3 gün falan gidiyorsun salona. Öyle program yazarlar tabii.. Evde ne derece istikrarlı gidersin bilemiyorum.

Ankara Üniversitesi Hastanesi'nin orası o zaman. O halde Armada daha yakın düşer sana.
Daha yeni Cebeci'deydim tuhaf bir bina var ilk katı CHP ilçe binası ikinci katı İYİ Parti üçüncü katı MHP ilçe merkezi.

Kanka Armada Ankamall fark etmez aslında ikisine de cebeci metrosundan bineceğim için 15-20 dakka

Çok büyük bişey beklemiyorum aslında 95-100 kilodan 75e düştüm vücut otursun istiyorum spor salonunda kas falan sonra düşünebilirim

O metro değişecekmiş bu arada. Yeni metrolar geliyor.

Boyun kaçtı ki senin 75 ideal bir kilo.. Bu arada büyük başarı yani 25 kilo vermişsin helal olsun.

O metro değişecekmiş bu arada. Yeni metrolar geliyor.

Boyun kaçtı ki senin 75 ideal bir kilo.. Bu arada büyük başarı yani 25 kilo vermişsin helal olsun.
Vallaha mı inşallah güzel şeyler olur

Boyum 188 kanka nasıl böyle kolay kilo verdim ben de anlamadım

Tosuncuktun sen ya, cidden iyi kilo vermişsin. Zaten spor yapıyordun bir ara. Takdir ettim şimdi, güncel bir halini görmemiz için ne bekliyorsun peki Aykut'cum.

Tosuncuktun sen ya, cidden iyi kilo vermişsin. Zaten spor yapıyordun bir ara. Takdir ettim şimdi, güncel bir halini görmemiz için ne bekliyorsun peki Aykut'cum.
Aaaa doğru bi ara buraya atmıştım dimi fotomu ahsjsj
Dur bakiniyim galeriye

Vallaha mı inşallah güzel şeyler olur

Boyum 188 kanka nasıl böyle kolay kilo verdim ben de anlamadım
Kız erkek üstüne atlar o boya şöyle güzel bir vücut yapsan.
Keşke yaz başında başlasaydın 4 ayda şimdi toparlardı vücudun.

Aaaa doğru bi ara buraya atmıştım dimi fotomu ahsjsj
Dur bakiniyim galeriye
Buraya değil, başka bir konu vardı. SS'li sözlüktü sanırım oraya atmıştın FB formalı mı, atkılı mı tam hatırlayamadım.
Ama sonrasında da özel olarak atmışlığın da var, zaten bir ara facebook'tan da ekliydik biz.

Fotoyu siteden silsem burdan da silinir mi ?​

Vaov bayağı değişmişsin Aykut. Eğer yanlış hatırlamıyorsam 2013'de atmıştın bir foto, onla bunun alakası yok.
Yaşlandım be kanka o zaman sakal tek tüktü şimdi görenler 25-26 diyo

Son düzenleme:

Çok değişmişsin ama. Kilo çok değiştiriyor gerçi kendimden bile biliyorum artık. @mrt-06
Vay be Aykut, eskilere gitti kafam seni böyle görünce. Kim bilir onlar ne yapıyor, nasıl değiştiler falan?

Sana gelirsek çok tatlı biriydin zaten yüzünü çok beğeniyordum ben senin şimdi boyun ve kilon daha orantılı olmuş. .mouth: Karizmaaaaa olmuşsun, façan yansın karşimmm.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yaşlandım be kanka o zaman sakal tek tüktü şimdi görenler 25-26 diyo
Yok be 26 kim diyorsa görme kaybı olmalı yani 23 gibisin.

Kanke demek ki benim de sakallarım zaman içinde böyle olur umutlandım bak.

Vallaha ya ben de eski mesajlara bakınca garip oluyom

İşte tatlı olunca bi ağırlığım olmuyodu dhdjdjd bu halimden daha memnunum

Bi ara 67-68 kilo oldum öyle çok kötüydü 75 iyi