Sarılmalı.Tamam canım sorun değil, aslında kırpadabilirdin.Ama kırpılamayacak gibiyse kalsın.
Sarılmalı.Tamam canım sorun değil, aslında kırpadabilirdin.Ama kırpılamayacak gibiyse kalsın.
Kafası göğsümde kesip biçtiğim zaman ortada baklava kalmıyo.Kolunun görünmesi çok önemli mi?
Abicim kız soruyor cevaplıyorum yoksa sevgilimin muhabettinin burda geçmesinden son derece rahatsızım.Ayhh iyi sevgilin var anladık ya.
Kıskanıyorum ama ben mavişimle kavuşamadım. Kimse sevgili yapamaz burada.Kafası göğsümde kesip biçtiğim zaman ortada baklava kalmıyo.
Abicim kız soruyor cevaplıyorum yoksa sevgilimin muhabettinin burda geçmesinden son derece rahatsızım.
Anladım canım, bir gün tek de çekin ama. İnstagrama koymayacağım de ama çekerken.Kafası göğsümde kesip biçtiğim zaman ortada baklava kalmıyo.
Abicim kız soruyor cevaplıyorum yoksa sevgilimin muhabettinin burda geçmesinden son derece rahatsızım.
Pazar günü döneceğim la.Sen gezmekten vakit ayırabiliyor musun ki ya hikayene ne zaman baksam ya bir derenin önünde ya bir şelalenin önündesin.
İnstagram kullanmıyorum zaten hesabımız ortak genelde o kullanıyor.Anladım canım, bir gün tek de çekin ama. İnstagrama koymayacağım de ama çekerken.
Hazır bayram gelmişken git havuza denize falan canım, havalar soğuyacak.İnstagram kullanmıyorum zaten hesabımız ortak genelde o kullanıyor.Sen gitmeden atabilirim umarım.
Kız bulacaktın köyden ondan bir gelişme var mı peki.Pazar günü döneceğim la.Köye geldim ilk 10 gün hiç gezmedim. Biraz da gezeyim yani hakkım değil mi. 9 aydır çalışıyorum durmadan.
O kısım biraz karışık. Ortada çok farklı şeyler var.Kız bulacaktın köyden ondan bir gelişme var mı peki.
Çok merak edici şekilde gizemli bir cümle kurdun.. Bekliyoruz...O kısım biraz karışık. Ortada çok farklı şeyler var.Uzun da bir hikaye var aslında bir ara anlatırım.
COD 2'yi yüklüyorum akşam ona geçecem şimdilik 1.6 ile idare edeyim dedim gerçi COD2 de eski ama..
Aslında forumcak COD2 oynasak çok güzel olurdu ya.
Yaaa benden daha büyük övgü yapmışsın altında kalamam.
@Çiğdem- sadece bizim değil insanlığın değil tüm kainatın güzellik idolü... Karanfiller Çiğdem'in eşsizliği karşısında yaprak dökerken... Ceylanlar nasıl olurda Çiğdem'in gözleri bizimkinden güzel olur diye isyan ederken... Sen sadece "biz" nasıl dersin bu güzelliğe?
Ahh teşekkürler güzel içten iltifatlarınız için çok güzel bayram mesajları gibide oldu duylandırdınız beni hayranlıkla okudumAdam bir kadın için canını ömrünü verir o da annesidir. Çiğdem'e sahip olan bizler için ise o sayı ikidir çünkü o küçüklerin öz ablası büyüklerin dost canlısıdır.@Çiğdem-
MacFit'e git Aykut sen Eryaman tarafında mıydın sana Ankamall MacFit yakın olur hocalı ders al.Beyler omzumu genişletip biraz karın kası yapmak istiyom önerileriniz nedir?
Aslında biraz özel de bir konu öyle her yerde anlatmam gibi duruyor.Çok merak edici şekilde gizemli bir cümle kurdun.. Bekliyoruz...
Ahahah cidden yazın son ayındayız.Hazır bayram gelmişken git havuza denize falan canım, havalar soğuyacak.
Kanka son senem ünide spor salonuna pek vaktim yok böyle evde kendi çapımda yapmak istiyorumMacFit'e git Aykut sen Eryaman tarafında mıydın sana Ankamall MacFit yakın olur hocalı ders al.
Emre'cim sen harika bir detaysın.Ahahah cidden yazın son ayındayız.
Canımcım şu foto ile idare et göğüslerimin ve kaslarımın şişkinliğini fark ediceksin.
Ekli dosyayı görüntüle 61097
Bizde seni.Emre'cim sen harika bir detaysın.Kız arkadaşın çok şanslıymış, öpüyorum onu da bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?