'Insert'ı Açık Unutmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
Bkz: Yazdığın yazıları kendi elinle silmek.

Paragraf ortasına bir cümle ekleyecektim her zaman ki gibi ekrana bakmadan yazıyordum tabii yanlışlıkla ınsert'e basmışım bir baktım ki orta olmuş son.

Ben tuşlara pek bakmadan yazdığım için o problemi yaşamıyorum genelde

Modern bilgisayar dünyasında Scroll Lock ile birlikte en gereksiz tuş gibi geliyor bana. Profesyonel işlerde kullanılıyor mu bilmiyorum.

Modern bilgisayar dünyasında Scroll Lock ile birlikte en gereksiz tuş gibi geliyor bana. Profesyonel işlerde kullanılıyor mu bilmiyorum.
2001’den beri bilgisayar kullanıyorum bir kez bile bu tuş işe yaramadı aksine bana hep köstek oldu.

Standart kullanıcılar için bence de aşırı gereksiz. Bu sene bilgisayar hocası anlattı ne işe yaradığını ama unuttum bile, o kadar boş bir şey.

Gereksiz bir tuşun gazabına uğramaktır.

Bilgisayarla ilgili hemen her şeyi yaptım ama gerçek anlamda işe yaradığını görmedim. Şu sıralar kullandığım bir programda kısayol olarak sıklıkla kullanıyorum ama yani olmasa o kısayol rahatlıkla başka bir tuşa verilebilir. Yani bu da bir gereksinim değil.