inanılmaz macera başlıyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

her macera bir felakettir
4.bölüm
derin amir ve ekibi destereyi kurtarmanın peşine düşer destere hastahaneye kaldırıldıktan sonra
gözlemci kuzu içinde bomba Çiğdem bu nerden çıktı Kasap Çiğdemin peşine düşer suriyeden Amerikaya sokulan bir casus Amerikanın selamı var diye bir sağlık bakanı Çiğdemi hastahaneye çağırır derki çetkap yapılacak dilini kesip mcburgere satarlar dil siparişi vardır insan dilinden canavar burger
derin gözlemcinin dilini ve burnunu keserler. kasımpaşa lisesindeki kantinine götürürler ve çorba yaparlar desterenin dalağını burnunu dilini kesip karışık kebap yaparlar.
Çiçek müdür yok artık ne organlarımı çalındı bu hastahane ne biçim hastahane hemen inceleme başlar
Arjen: bu burda bitmeyecek bu hangi kasabın işiyse ve cerrahın 1 mayısta işçilere tuzak kurup polise işçi kebabı olarak verir sendikalar 2. 1mayıs 1977 katliamı gibi katliam yaşarlar ama budefa bütün organları çalınmıştır acaba kaç ölü var.
4.bölüm sonu

hahahha @gözlemci bana diyordun ama bakk güldün basına geldi iştee burnunu dilini kesip çorbba yapmışlar @destere seninde dalaklarından kebap

İğrençliğe doğru yol aldı bu formatlar
sen kendine bak senin dilindende mcburgere satış yapmışlar cızbız köfte
hahahah dilimin uzun olduğunuda öğrenmiş hemen
geçen senaryodada 1 ay böbreksiz toprak altında yatıyorum sonra beni çıakrmıslar yaşamaya başladım
biz braz uzak duralım isterse pompy senaryolarından

@Çiğdem- 31 mayısta Arka sokakların bu bölümü bide gezi parkı olayı aynı an olunca insanın ödü koptu ben ozaman gördüklerimle birleştirsem korku gençlik dizisi olur

hahahah dilimin uzun olduğunuda öğrenmiş hemen
geçen senaryodada 1 ay böbreksiz toprak altında yatıyorum sonra beni çıakrmıslar yaşamaya başladım
biz braz uzak duralım isterse pompy senaryolarından
Dua et böbrkelerin yokmuş neyse öyle böyle yaaşrmış insna genede
asıl beynini ne bileyim kalbini çalarlarsa o zaman iş fena
ama dur ya pompy süper yazıyor onuda bir şekilde yoluna koyar ,evet dilin uzun mu bilmem de pompy çözmüş işi

@gözlemci elimde daha korkuncu var bu bölümün ama o+13 e girer ve karanlıkta hiç okunmaz kabus görmüştümde 31 mayısta Arka sokaklar ve taksim gezi olayını görünce

@gözlemci elimde daha korkuncu var bu bölümün ama o+13 e girer ve karanlıkta hiç okunmaz kabus görmüştümde 31 mayısta Arka sokaklar ve taksim gezi olayını görünce
Yaz valla benimde ihtiyacım var korkuya gece dün 02.00 sularında paranormal activiy 5 ve elcin izledim