Hainlok..
Ulan birbirimizi "
Hainlok..
At yalanı...@MasacRE
Şerlok beyciğim de terbiyeyi bozdu diyeceğim de kendisi hep böyleydi zaten..Hainlok..
Şerlok beyciğim de terbiyeyi bozdu diyeceğim de kendisi hep böyleydi zaten..
İlk satışı ben gerçekleştirdim, gerisi de geldi zaten her zamanki gibi@Maskeli Fedai
Yani sonuçta sen de kendini tanıyorsun, ben de seni biliyorum Şerlok beyciğimUtku beyciğim cümlenin başında kendimden bir şüphe ettim ama neyse ki cümlenin sonunda konu terbiye ise bize müsaade olduğunu hatırlamışsınız.
Yani sonuçta sen de kendini tanıyorsun, ben de seni biliyorum Şerlok beyciğim
Gerçekten bu üzerine düşünülmesi gereken bir durum...Bu ekibin birbirini her an satma potansiyeli beni tedirgin ediyor...
Sizin kafiyelerden kaptık bir şeyler Şerlok beyciğimKafiyeli de bir cümle olmuş Utku beyciğim, yine şovunuzu yapmışsınız.
Gerçekten bu üzerine düşünülmesi gereken bir durum...
@Maskeli Fedai Nisa reisimizi desteklemediğinden bizim gibi şiirsel olamıyor Şerlok beyciğim... Sıva modu ile satış modu arasında çok ani geçişler oluyor. Rahatsızım bu durumdan...Nisa reisim bizi resmen şiirsel adamlar yaptı Utku beyciğim.Sıva moduna bak ansızın açıldı yine, salmıyor resmen.
İki dk duygusal moda girelim dedik yöne olmadı arkadaşŞerlok beyciğim de terbiyeyi bozdu diyeceğim de kendisi hep böyleydi zaten..
Şerlok beyciğim durdurulamıyor...Düşünüyorum, öyleyse sat( b )arım...
Nisa'da kim Aycan'da mı oynuyor@Maskeli Fedai Nisa reisimizi desteklemediğinden bizim gibi şiirsel olamıyor Şerlok beyciğim... Sıva modu ile satış modu arasında çok ani geçişler oluyor. Rahatsızım bu durumdan...
Bu ekipte duygusal mod ancak bu kadar olur, daha fazlası mümkün değilİki dk duygusal moda girelim dedik yöne olmadı arkadaşBu nasıl troll dolu nir ekiptir
Pis kütük...Nisa'da kim Aycan'da mı oynuyor@Sherlock
@MEnes nerelerdeBu ekipte duygusal mod ancak bu kadar olur, daha fazlası mümkün değil
İki dk duygusal moda girelim dedik yöne olmadı arkadaşBu nasıl troll dolu nir ekiptir
Bu ekipte duygusal mod ancak bu kadar olur, daha fazlası mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?