Illuminati üyesiyim gençler sorularınızı alayım

Neferet

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
18
Puanı
259
Tüm dünyayı biz yönetiyoruz oğlum siz daha uyuyun.Lady Gaga Rihanna falan hep bizim kölemiz.Her akşam canlı konser falan verirler bize.Sorularınız varsa sorun,aramıza katılmak isteyen kardeşlerimiz varsa gençlik kollarına kayıtlarını alalım.

@2 acunu kovduk,finale 4 kız çıkar en azından özge ulusoyu şampiyon yap demiştik gitti deryayı yaptı yarı finale de sağolsun tek taçmini bıraktı.
@3 sizin ve tüm dünyanın bonservisini elimizde tutuyoruz oğlum biz hedefimiz de bunları resmileştirip hepinizi kölemiz yapmak.

@5 onu zihin kontrolü altında tutuyoruz.acun zor durumda kalsın diye finalde o lafları ettirmek bizim stratejimizdi ama kurtuldu adam yine :S

@7 dünyaya hükmedip tüm insanları kontrol altına alcaz.baştan kiliseyle mücadele edelim diye kurduk ama sonra "ya biz niye bu kerizleri kontrol altına almıyoruz ki" diyerek çalışmaları başlattık.

@7 dünyaya hükmedip tüm insanları kontrol altına alcaz.baştan kiliseyle mücadele edelim diye kurduk ama sonra "ya biz niye bu kerizleri kontrol altına almıyoruz ki" diyerek çalışmaları başlattık.

Peki bu şerefsiz yapılanmanın içinde olmaktan mutlu musun? Mason musunuz lan siz? Şerefsiz bir örgüttür İlluminati... Başkanınız kim olm sizin! Artist misiniz?

Peki bu şerefsiz yapılanmanın içinde olmaktan mutlu musun? Mason musunuz lan siz? Şerefsiz bir örgüttür İlluminati... Başkanınız kim olm sizin! Artist misiniz?

@9 evet masonuz.33.dereceden masonlarız da ikide bir bize şerefsiz merefsiz deme bak,dünya kontrolümüzde,bi alırız beyin kontrolüne yeni kölemiz olursun.

Git başkanına söyle olm o zaman artislik yapmam kızdırmasın bir örgüt kurarım yıkarım 1 günde lan o örgütü... Bitiririm lan o örgütü ben... İlluminati neymiş lan çapulcu mason gerizakalılarının kurduğu örgüt lan.

@11 söylüyorum başkana abd ordusunu salsın senin üstüne...gerçi böyle ünlü üyelere suikast tehlikeli ama kendin kaşındın.sorarlarsa demokrasi getirdik foruma deriz.

tamam hemen sms yolluyorum inşallah yurtdışına fazla pahalı değildir.dünyayı da yönetsek bütçeye açık verdirmemeli.

sabahtan önce inmez o git sen evine...ben de yatayım artık...