ikinci vadi 10 bölümüyle geliyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
btv_logo.jpg
PN.jpg

Kurtlar vadisi sihirli annem
10.bölüm
Yağmur vuruluyor
Sadık komiser ve ekibine kurulan tuzağı öğrenir Eda Araştırmaya çalışır Pakize bu burda bitmez mutlaka birgün cezamdan kurtulup dünyayı başınıza yıkacam Ramazanı bekleyin
ve günlerden 28 temmuz olmuştur iftar çadırına konulan bomba ve A ve iftar topuna konulan bomba tam barutu koyarken saat iftara daha 3 dk vardır ve 3 dk önce patlar bomba ve topçuda görev alan asker patlar ne oluyor ihbar felan vermesinler yakın her tarafı Onlar madem bizi sıkıştırdılar bizde onların ramazanlarını kabusa çevireceğiz oruç tutamıcaklar hiç İftarı ederken hemen bombalar patlar
Polat alemdarı serbest bırakmazsanız olacaklardan sorumlu değiliz DİYE BİR NOt bulur Ali ozan Amir
Ali ozan Amir: insanların orucunu bozmaktan utanmıyorlar
Arjen bu burda bitmez eee hiç ezan olmadı ne oluyor böyle davulcuların cesedini toplamaya başlıyan Halit Amir ve ekibi iyicesine işler karışır. ve olanlar olur ve böylecesine saurada geç kalkarlar olanlar olur
Ali ozan Amir eee ezan yok davulcular yok ne oluyoruz böyle
Bu işte kimin parmağı var
Betüş sağolda eda geleceği görmesen ne yapıcaz acaba şu işi hal ettmek lazım
ve eda perilerin imam eğitimlerini alır ve işleri hal ederler bu burda bitmez
Toprak ahbe yine kaçırdık bütün Türkiye şokta iftardan önce patlıyan top ve Askerlerin şehit düşmesi
Sahuru kaçırıp yanlışlıkla oruçlarını bozanlar
Ceren ne oluyoruz
cem bilmiyorum
Yavuz bu işte kimin parmağı var
Çilek of ya bune böyle
Kahin peri işler karışıyor iyicesine iş başına düşme zamanı geldi
Başak kötülerin oyunu bu
ve yağmur oruç baba Türbesine giderken türbenin girişinde silahlı saldırıya uğrar ve vurulur ve oruç baba türbesine gömerler
Çiğdem daha yeni başlıyor o pakizeyi istiyorum onları şıkıştırın ne kadar yapabilirim görsünler ilk önce Enis kartal ve ekibiyle konuşuyım neden sadık komiserle uğraşıyorlar.
10.bölüm sonu

birşeye bakıyordum cnm şimdi okudum rolumu beğendim kısada olsa parkizeye gününü göstericem :F

Reyiz o saat aralığında 10'a yakın konu açtım,belkide bidirimler arasında görmemişte olabilirim.:(

@sürgünüm ben sana hafta içi her gün kurtlar vadisi sihirli annem saat 17 de
Arka sokaklar Pazartesiden cumaya saat 20 de ve cumartesi saat 17 de Arka sokaklar bu yayın akışı foxa benzememişmi @xemrexxx

@xemrexxx yorum lütfen

Son düzenleme: