Ne birliği
Ne birliği
ilk satırı okudum ciddi hatalar var. küçük gelin evlendirme dairesinde ne işi var))) avlenmesi imkansız bu kızlar imam nikahiyla evleniyor resmi kurumlar duymaması lazım.
ikinci hata bomba palatirim diyen adamı vuruyorlar adam yaralı olarak kaçıyor ama pombayi nasıl palatamaz mantıksız durum
sonra yaralanan şakir ortalığı dağıtıyor bu adam vurulmadi mi yahu dokuz canımı
bunun dışında güzel bol aksiyonlu ve bağlantıları diğer senaryolara göre çok çok iyi olmuş ama mantık hatalarına dikkat etmek lazım @pompy
ilk satırı okudum ciddi hatalar var. küçük gelin evlendirme dairesinde ne işi var))) avlenmesi imkansız bu kızlar imam nikahiyla evleniyor resmi kurumlar duymaması lazım.
ikinci hata bomba palatirim diyen adamı vuruyorlar adam yaralı olarak kaçıyor ama pombayi nasıl palatamaz mantıksız durum
sonra yaralanan şakir ortalığı dağıtıyor bu adam vurulmadi mi yahu dokuz canımı
bunun dışında güzel bol aksiyonlu ve bağlantıları diğer senaryolara göre çok çok iyi olmuş ama mantık hatalarına dikkat etmek lazım @pompy
Ne birliği
Hayırdır ne olayı çözelim hemen yettimolayı tek başıma çözemedim yardımcı arıyorum?
Hayırdır ne olayı çözelim hemen yettim
Okumam lazım bayada uzunmuş çözememde karışıkkısaca pompy ne diyor konuda?
Beyazsoyun çözdüğü kısmı okuyun benceOkumam lazım bayada uzunmuş çözememde karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?