ikinci şok

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Asayiş merkez
10 bölüm
Şakir hadi iş başına düşelim ekibi yok etmeden bitmicek bu
rıza baba ve ekibi devriyededir işler yine karışır üstlerine ateş açılır şakir ve adamları tarafından ekip kurtulur
Şakirin talimatı nişantaşındaki evlendirme dairesin i basmak tekin ordadır bir küçük gelin vakası vardır
eskiden beşikertmesi olduğu Burzan'la reyşin Rıza bAba ve ekibine reyşinin sevgilisinden poliseihbar gider Aylin ekibi yönlendirir reyşinin sevgilisi Ahmet tercanoğlu eski bir askerdir doğuda görev yapmıştır hakkari de
TUZden aşireti peşlerine düşmüştür ekip gelir tuzden Aşiretinin adamlarını alır şakirin peşinden giderken ekip evlendirme dairesine ulaşırlar Çekilin patlatırım evlendirme dairesini ekip vurur bomba imha ekibi gelir şakir kaçar

Aga erdal tuzdenoğlunun elinden kızını satmaktan alırlar Mahkeme serbest bıraktırır burzan intikam almak ister rıza amir ve ekibinden AGAya sunarlar bu emri Agada kabul eder
Şakir başkanda Yeşimi öldürmek ve nihatı ve suçu mesuta atmak mobeseleri keser ve yakar
Yeşim ve nihat hedef altındadır nihatın silahı vardır TUnç görüp babasına haber verir
Mesut ve hüsnü çatışırlar şakirle ve adamlarıyla molotof kokteyi atar şakir benzin döküp evi yakarak kaçar
tunç hemen kaçar BEYoğlunda naci büfeye saklanır naci vermez tuncu naci restaurantı tarıyan naci ve tunç kurtulur beyoğlunda katliam resmen tramvay raydan çıkıp düşer tepe taklat olur ve patlar

Rıza babanın evine baskın yaparlar Rıza baba ambulanstadır Ambulansın önü kesilir
ambulansa saldırırlar Şakir ve ağanın adamları Şakirin diğer hedefi ekibi komple yok etmek
işler iyicesine karışır Mussolinin fotoğrafını asarlar ve general harringtonun
Rıza baba buda neyin nesi bu bomba ambulans durur bomba patlar
Rıza baba bunlar yani terör örgütü ingilizlerin işi nekadar barış sürecide desek olmaz onlar sevr anlaşması olana kadar duymayacak tekrardan biz buranın savunucularırız kanımızın son damlasına kadar şavaşıcağız her şey sey said isyanıyla başladı böyle bölücüleri partiler destekler ama bu böyle bitmez edison partisi yakında düşecek yerine Atatürk partisi gelecek
Mesut umarım
10 bölüm sonu

dur @ABAY_06 la @beyazsoy u çağırayım birlikten kuvvet doğar
)
Anlatıyorum
Teror örgütünün başlama sebebi şeyhd Said isyanı
Amaçları Türkiye'yi bölüp Sevr anlaşması gibi bölmek istiyor
1970 de Abdullah Öcalan'ın istanbulda okudugu okuldan atilinca İsmet İnönüden intikam almasİ icin ataturkun
Anılması sırasında İsmet İnönü'ye suikast oldu

@destere

Kaç yılından bahsediyorsun yazında anlayamadım ama rıza baba ve ekinden girmişsin sevr anlaşması ve şeyh sait isyanından çıkmışsın
@pompy buna ben bile çözüm olamayacağım

Aslında anladım yanii gibi gibi @pompy

1968 1970 seyh said isyanı ve sonuçlar sevr anlaşması bide 2013 ve 2014 e dizi 21 bölümde girecek

@gözlemci bu Arka sokakların uyarlaması

Anladım @pompy güzel o zaman sana iyi çalışmalar
şimdi çaktım davayı

Apo okuldan atıldı ama geri aldılar kendisiyle birlikte atilanlar geri alinmadi hangi güc Apo'yu okula aldırdı))

Son düzenleme:
ilk satırı okudum ciddi hatalar var. küçük gelin evlendirme dairesinde ne işi var))) avlenmesi imkansız bu kızlar imam nikahiyla evleniyor resmi kurumlar duymaması lazım.

ikinci hata bomba palatirim diyen adamı vuruyorlar adam yaralı olarak kaçıyor ama pombayi nasıl palatamaz mantıksız durum

sonra yaralanan şakir ortalığı dağıtıyor bu adam vurulmadi mi yahu dokuz canımı

bunun dışında güzel bol aksiyonlu ve bağlantıları diğer senaryolara göre çok çok iyi olmuş ama mantık hatalarına dikkat etmek lazım @pompy