'Bana Ne' ve 'Sen Güneşe Tutul Ben Sana' isimli şarkılarıyla büyük çıkış yakalayan ikikardesh, söz ve müziği Koray Albayrak'a ait olan 'Haleluya' isimli şarkılarına klip çekti.
ilk söyleyen kişi sesi çağatay akman sanki çok benziyor@dreamy nin isteği ile ikikardesh'in son klibini yayınliyorum
@MasacRE @MEnes @xemrexxx 'in özellikle bu tarz klip konularımi özlediğini biliyorum
2 ay geçmiş klip üzerinden ama ikikardesh forumda onlardan sık sık söz ettiğim için bana jest yapmışlar ve kliplerinde gemilerin oralardaki çekimlerde özellikle Borås isimli geminin önünde klip çekerek bir kez daha gönlümu kazandılarBorås, benim küçüklüğümün geçtiği şehir
@turkuazz @serhatt @S.G.A.T. @denizz19 @Yiğitt
Çoooook özledim bu konuları, gerçekten böyle bir özlem yok.@dreamy nin isteği ile ikikardesh'in son klibini yayınliyorum
@MasacRE @MEnes @xemrexxx 'in özellikle bu tarz klip konularımi özlediğini biliyorum
2 ay geçmiş klip üzerinden ama ikikardesh forumda onlardan sık sık söz ettiğim için bana jest yapmışlar ve kliplerinde gemilerin oralardaki çekimlerde özellikle Borås isimli geminin önünde klip çekerek bir kez daha gönlümu kazandılarBorås, benim küçüklüğümün geçtiği şehir
Hissettim özlemini ve arkadaşıma kıyak geçeyim dedimÇoooook özledim bu konuları, gerçekten böyle bir özlem yok.![]()
Neyse uygun vakitte izlerim belki...
![]()
Ahahahahaha nasıl da biliyor beni...Hissettim özlemini ve arkadaşıma kıyak geçeyim dedimçok düşünceliyim, huyum kurusun
O uygun vakit hiç bir zaman gelmeyecek. Çok iyi biliyoruz![]()
eee okadar muhabettimiz oldu yıllara dayanan, bırakta bilelim yaniAhahahahaha nasıl da biliyor beni...![]()
Yine mi bunlar@dreamy nin isteği ile ikikardesh'in son klibini yayınliyorum
Doğru haklısın, aradan geçen bu kadar zamandan sonra bazı şeyleri bilmek sürpriz olmasa gerek.eee okadar muhabettimiz oldu yıllara dayanan, bırakta bilelim yani![]()
Dış mihrak seni pissss. Ss
Sende buna benzer birşey yazmışsın bir yerlereBir an Hallelujah'i cover'ladılar sandım.![]()
Yoksa etiketlemeyecektin yani.Sende buna benzer birşey yazmışsın bir yerlereSeni buyüzden etiketlemiştim
![]()
BelkideYoksa etiketlemeyecektin yani.![]()
@dreamy nin isteği ile ikikardesh'in son klibini yayınliyorum
Ben de tam bununla bir ilgisi var mı diyecektim ki cevabımı aldımBir an Hallelujah'i cover'ladılar sandım.![]()
İlgisi olsa sanki beğenecenBen de tam bununla bir ilgisi var mı diyecektim ki cevabımı aldımİkikardesh'in Haleluya'sı uzak olsun benden Jeff Buckley yeter bana
yine alay ederdim muhtemelen.BelkideGeçen sefer ikikardesh'in konusunda alaycı yorumun olmuştu, şu isim olmazsa yine etiketlerdim bu nedenden dolayı
![]()
Yalnız bunlarsan biri seni anımsatıyoryine alay ederdim muhtemelen.![]()