Ian Somerhalder

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,511
Puanı
1,061
etkileri forumumuzdaki kızlarda da görülen son dönemdeki gözde oyuncu

yakışıklılık olarak orta seviye olmasına rağmen son dönemdeki vampir akımıyla yükselen isim

Son dönemde mi? adam Lost'tan beri gözde.

Gözleri eşsiz olan, göz rengi kendine özel, gözlerini kısarak baktığından insanın içini eriten, spor dallarında oyunculukta çok yetenekli olan muhteşem insan. Onu anlatmaya kelimeler yetmez, ben iyisi bir nescafe yapayım.. :(

yaa allasen ölün ya. Sadece size sözlük yorumlarını yazıp gideceğim. :GDG:

*the vampire diaries te damon karakterini canlandıran ve kardeşi stefanı ezip geçen harikulade yaratık...o gözler dehşett..

*Göz rengi, fan sitesinde "ought-to-be-illegal blue eyes" olarak tanımlanmış kişi.gerçekten bir insan evladının bu derece yakışıklı olması, böyle bir göz rengine sahip olması için bazı yasal düzenlemeleler yapılmalı. geri kalan dünya nüfusuna yazık kardeşim.

*insanı kendinden alacak kadar yakışıklı olan aktör. o gözler yok mudur o gözler. masmavi. bir zamanlar sırf losta katlanmaya sebepti. şimdide taş gibi bir vampirdir ve diziyi izletir.

*ekran başında kıskançlıktan çatlamamıza neden olan aktör.

*ah sen de insansan" dediğim dünyalar yakışıklısı aktör. oynadığı her dizi her film saniyesi saniyesine beynimdedir, ara sıra onları canlandırıp görüntüsüyle mutlu olurum. çunku bu hayatta onun gibi bir erkek daha yok.

*bu adam hakkında ne desem az. ben bi çay koyayım en iyisi.

*tanrı özene bözene yaratmış kavramı tamda burda uyuyor. gözleri hakkında hiç bir şey söylemeye gerek duymuyorum.

*lost'un boone carlyle'ı. kendisi yaşayan en bi güzel insanlardan. o ne gözler öyle be.

*lost'un ilk sezonunda bir kaç bölüm boone carlyle'yi canlandıran, müthiş yüz hatlarıyla birlikte yeryüzünde tanımlanamayan bir göz rengine sahip olan ve o göz renginin sadece kendisinde olduğuna inandığım, yakışıklı kelimesinin yetersiz kaldığı oyuncu. karşına oturtacaksın ve sabahtan akşama kadar izleyeceksin onu. bir erkek için cidden fazla güzel. lost'la tanımıştım, hemen öldürdüler. çabuk kaybetmek istemezdim. zira pek fazla projede yer almıyor. ekranlarda göremiyoruz kendisini. insanlık adına bir an önce ortaya çıkması dileğiyle..

*the vampire diaries in damon salvatore karakterini başarıyla canlandıran, hatta öyle ki sırf tek başına diziyi izleme sebebi olan aktör.

*yakışıklı kelimesini anlamsız kılan insan ötesi varlık.

*kesinlikle insan kisvesinin çok ama çok üstünde olan bir varlık olduğunu vampire diaries dizisiyle kanıtlamıştır ve çok haklı çıkarmıştır kendisini (damon salvatore rolünde). dizide o tripler, o hareketler, o tavırlar -al ya iç kanımı lanannenin helal sütü gibi helal olsun nidaları attırıyor.
*olağanüstü karizma sahibi gençtir kendisi. böylesine yakışıklılık bu dünyada bir kez daha görülür mü bilinmez onun sayesinde sadece onun sayesinde 3 günde 16 bölüm izleme rekorumu kırdırtacak bize, kırdırdı galiba mı ne. kör oldu gözlerim artık ekrana bakmaktan.
1978'li amerikalıymış kendisi.(1.77 m) boyundaymış ek olarak.

*tanrı özene bözene yaratmış kavramı tamda burda uyuyor. gözleri hakkında hiç bir şey söylemeye gerek duymuyorum.

*chace crawford'a çok benzettiğim oyuncu. fazla yakışıklı.

*hakkında söylenebilecek bir şey varsa o da, "bu adam hakkaten yakışıklı yaa" cümlesidir. ardından da kimileri ahh kimileri off çeker. hayat bu... ayrıca bu yakışıklı aktörümüz için sıklıkla rob lowe ve chace crawforda benzediği söylenir. sanırım durumu en iyi kendi sözleri olduğu iddia edilen şu cümleler açıklıyor. "people always think i'm rob lowe, but in a time portal. it's just the weirdest thing. people also say i look like chace crawford, and i'm thinking to myself, no, no, no, no. he looks like me. i'm older than that kid."

*twitter hesabındaki fotoğrafında kucağında bir kediyle görünmektedir sıfatını yidiğim. bu ne demek biliyor musun sözlük? kedileri seviyor! e ben de ! off hala anlamadın mı sözlük yaa, ıan kaderim! evlen benimle ıan. evinin kadını, çocuklarının anası olayım!* ayrıca da şaka değil lan ciddiyim.

*vizelerim bitmişken bi şeyler izleyeyim dedim, vampir günlüklerine baktım. kendisinin yanında taş kelimesinin sönük kaldığını lost'tan ötürü zaten biliyoruz. ancak şu an bir kere daha anladım ki bu adam zaten ancak vampir, büyücü falan olabilir. zira insan değil olamaz, gereğinden fazla yakışıklı hatta abartılı derecede yakışıklı, hatta çok fena yakışıklı.

*gülüşü ayrı iç yakar, ağlayışı ayrı. son yıllarda tanrının tvye yolladığı en muhteşem canlı.

kızlara sormak lazım benim için bir anlam ifade etmiyor yan diyemi okunuyor ismi:)

sen o alıntıyı nasıl yaptın orçun artık yapamıyoruz o işi :)))

Lost'taki Boone olduğunu bu başlık sayesinde farkettiğim oyuncu kişilik.

Lost'ta da pek sevmezdim kendisini Polyanna'nın avatarında da son derece itici buluyorum. :D