black i kimle izleyeceksin ben arada o diziye her gün uğrtarım günde bir bölüm izlesem zaten bir haftada biter
black i kimle izleyeceksin ben arada o diziye her gün uğrtarım günde bir bölüm izlesem zaten bir haftada biter
Bu gece başlayamam da @Çiğdem- ile sen izlersen izlerim. Jessica da başlayacak zaten 2-3 güneblack i kimle izleyeceksin ben arada o diziye her gün uğrtarım günde bir bölüm izlesem zaten bir haftada biter
o zaman black kalsın biz jessicayı birlikte izleriz jessica varsa black in lafı bile olmaz at çöpeBu gece başlayamam da @Çiğdem- ile sen izlersen izlerim. Jessica da başlayacak zaten 2-3 güne
2-3 gün demişim de şimdi baktım 8 marto zaman black kalsın biz jessicayı birlikte izleriz jessica varsa black in lafı bile olmaz at çöpe
ilk bölümde bir kız var kız hangi insanın öleceğini bakarak keşfediyor yakın zamanda ölecek kişinin üstünde siyah duman çıkıyor kız dokununca ise onun ne zaman nasıl öleceğini tam anlayabiliyor , bu hikaye bana sıradan geldi2-3 gün demişim de şimdi baktım 8 martBen 2 mart sanıyordum. Gerçekten ilk bölüm kötümüydü yoksa westerndeki gibi mi yapıyorsun?
Aslında bizlik gibi duruyor bu anlattığına göreilk bölümde bir kız var kız hangi insanın öleceğini bakarak keşfediyor yakın zamanda ölecek kişinin üstünde siyah duman çıkıyor kız dokununca ise onun ne zaman nasıl öleceğini tam anlayabiliyor , bu hikaye bana sıradan geldidevamındaki bölümde ise sadece ilginç özellikleri olan kişinin kız olmadığını daha çins insanlar olduğunuda anlıyoruz
işte sizlik benlik dizi ama siz ha bugün ha yarın diyip insanın hevesinin içine ediyorsunuz @Çiğdem- le birlikteAslında bizlik gibi duruyor bu anlattığına göre
Bu gece bakamam bugun hiç uyuyamadım malasefişte sizlik benlik dizi ama siz ha bugün ha yarın diyip insanın hevesinin içine ediyorsunuz @Çiğdem- le birlikteo yüzden tek izlemek zorunda kalıyorum ilk bölümüne bak şimdi devam edeceksen birlikte devam edelim(bu gece yorumunu bekliyorum) yok yarın diğer gün diye erteleyecekseniz ben özgürce takılacağım diziye
tamam yarın olsun ama bu son erteleme yarında cevap gelmese bilki beni kimse tutamaz üç günde sezonu tamamlarımBu gece bakamam bugun hiç uyuyamadım malasefAma yarın sözbakıcam
Benden dert yana yanmana gerek yok sen hogathana bak asıltamam yarın olsun ama bu son erteleme yarında cevap gelmese bilki beni kimse tutamaz üç günde sezonu tamamlarım
kız satsada peşimizden gelmeye devam ediyor azmine hayranım hogathanın şu dark için iki kelime yorum yapayım sonra i tonya filmine dalacağımBenden dert yana yanmana gerek yok sen hogathana bak asılGeçen bizi sattıydı ne cabuk unutun @Çiğdem-
kız satsada peşimizden gelmeye devam ediyor azmine hayranım hogathanın şu dark için iki kelime yorum yapayım sonra i tonya filmine dalacağım
destere günlük gelip yorum yapacaksa ortak dizi izleriz ama gelmeyecekse zaten öyle tadı olmuyorBenden dert yana yanmana gerek yok sen hogathana bak asılGeçen bizi sattıydı ne cabuk unutun @Çiğdem-
jessica başlayana kadar black dizisini bitiririz yeterki izlemeye niyetlenindestere günlük gelip yorum yapacaksa ortak dizi izleriz ama gelmeyecekse zaten öyle tadı olmuyor
Jessica Deredevil Iron Fıst falanda izliyordu destere bunların üçüde başlayacak değilmi Mart da@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?