2017 I, Tonya / Ben, Tonya - Film Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,479
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Ben, Tonya - I, Tonya (2017)

Türü: Biyografi, Dram, Spor
Yönetmen: Craig Gillespie

Oyuncular:
Margot Robbie
Allison Janney
Sebastian Stan
Bobby Cannavale
Mckenna Grace

IMDb Sayfası

Filmin Fragmanı

biyografi olması soğuk rüzgarlar estiriyor ama başrolde margot robbie olunca kanımız ısınıyor ne desemki izleyelim istersen bu olsun
Ben de karar veremiyorum. Ben Mother da hoşuma gitti ama imdb çok düşük

Olur nasılsa iyileri izledik
Artık diğer filmler geçiş filmi olacak. Şu iki gün geçse kurban kesicek moduna girdim valla:/
netflix de izlememiz mümkünmü acaba bu filmi yoksa yine sitelerdenmi izleyeceğiz

Bende de netflix yok ki
Ben nerden izliyorsam link atarım tabi o da nerde izliyorsa bana link atsın bi zahmet
@Çiğdem-
link yok telif hakkından dolayı kaldırıldı falan diyor
İç karartıcı nekadar film varsa buluyorsunuz ayoll

Velet kız filmini önermiştim beğenmiştik , şu filmi izleyelim bu geyikten sonra biraz içimiz açılsın

https://fav10.net/forum/threads/the-greatest-showman-muhteşem-showman-film-yorumları.275122/

Birde biz boşu na mı torrent indirdik alt yazı olmayanı öyle yaparız

altyazı yok hogatha filmi indirsende izleyemezsin ingilizce altyazıyla idare ederiim diyorsan indir

I, Tonya

bu filmi indiriyorum umarım altyazısı vardır biryerlerde @Çiğdem- @Forumdash

Son düzenleme:
Biyografi filmi olduğundan dolayı heyecanla izlediğim bir film oldu. Sıkılmadan sonuna kadar izleyebildim filmi. Bu sezon çıkan bir diğer biyografi filmi Battle of the Sexes'ten daha iyiydi bence.

Margot Robbie, The Wolf of Wall Street'ten beri yükselen ve gelişen oyunculuğuna burada da devam etmiş. Paten sahneleri bana CGI gibi geldi ama. Öyle bile olsa bunun için eğitim aldığı belli oluyor. Karakterin duygusunu bana geçirebildi. Sondaki mahkeme sahnesinde içim harbiden burkuldu.

Sebastian Stan yandan çok iyi destek vermiş Robbie'ye. Adaylık kazanamamış ama olsun. Kariyerine kaliteli bir oyunculuk eklemiş oldu bu rol ile. Allison Janney ise filmin gizli yıldızı bence. Kötü anne modelini çok güzel yansıtmış ekrana.

Filmin görselliğini çok beğendim. Kaliteli bir yapım elde etmek için epey bir uğraş vermişler gibi duruyor.

Margot Robbie En İyi Oyuncu kategorisinde epey iddialı durumda bence. Keza Janney'de En İyi Yardımcı kategorisinde iddialı duruyor. Janney zaten büyükbaş ödüllerden kazanarak ayrılmış. Bir aksilik olmazsa Oscar'da da öyle olacaktır.

7/10

Netten altyazılı olarak mı izledin.
Öyleyse bize de link ver de nasiplenelim.