Işte FRAGMAN dediğin böyle olur!

duygusal x kişi

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
0
Puanı
0
[h=2]
[/h]
merhaba dostlarım.
kuzey güney dizisin son bölümü(25. bölümü) adeta bir fragman nasıl yapılır. bunun dersini vermiş.
bence fragman, dizide iyileşmenin tam gaz devem ettiğinin bir ispatı gibi gözüküyor. çünkü fragmanda kuzey ve güney arasında geçen diyalogda herşey anlaşılıyor. yani artık gerçek konulara(gerçek konular: iki kardeş arasındaki kin, nefret ve cemreyle ilgili duygusal ilişki ve tabiki dövüş) geçiş sağlanmaya çalışılmış ki zaten olması gereken de buydu. zira bu dizi bu konular üzerine inşa edilmişti. o yüzden başlarda iyi reyting alıp büyük beğeni toplamıştı. şimdi bu şekilde bir düzelme göstermesi en doğru hamle olacak ve reytingler su gibi akacak...

bu dizininki gibi fragaman ben görmedim daha hiç bir yerde. hele bu son bölümünki(25. bölüm) sanki bir hollywood filminin fargamanını izliyor insan. inanmıyorsanız gidin bir bakın. fragmandaki müzikler, ses tonları, görsel efektler, zaman akış hızı herşey süper. diziyi hiç izlemeyen birinin bile izleyesi geliyor. işte budur...

ayrıca kuzey güneydeki konu ve senaryo hiçbir dizide yok. bir kere her ailede yaşanabilecek gerçekleri anlatıyor. nice aileler bu olayları hala yaşıyor.(gerçek konular: iki kardeş arasındaki kin, nefret ve cemreyle ilgili duygusal ilişki ve tabiki dövüş)

lütfen iki dakikanızı ayırıp bir bakınız. işte link.

25.Bölüm Fragmanı / Kuzey Güney / Diziler / Video / Kanal D Web TV

lütfen bir daha konumu taşımaya kalkışmayın.
ozana da söyledim. kendisi yapmamış. ya moeratörler yada süper mod.ler yapmıştır.
ben konuyu bir fragman nasıl yapılır onu göstermek için açtım.yani tamamen farklı bir konu. lütfen biraz saygı gösterilsin. bu şekildeki taşıma olayı tamamen bir hakka tecavüzdür...

[h=2]
[/h]
Kuzey Güney 25. Bölüm Fragman Özeti:

Güney ve Kuzey konuşuyor ve Güney biz kardeşiz diyor.
Kardeş. Gel seninle yeniden bir iş kuralım yeni bir iş kuralım. hemen şimdi gerçekten sıfırdan diyor.
Sonrasında ikisi araçta yolculuk ediyor ve aracı Kuzey kullanıyor.
Kuzey: Bu sefer varya sonunda kardeşinle gurur duyacaksın. Güney: E duyuyorum zaten diyor. Ardından Birine çarpıyor Kuzey.
Araçtan inip bakıyorlar ve birisine çarpmışlar yerde yatıyor.
Kuzey: Oğlum içkiliyim lan ben yanarım, yanarım dedim ben sana infazımda yanar yatmadığım zamanlarıda üstüne koyarlar.
Güney : Ben mi dedim sana iç diye senin salaklığının cezasını çekmiycem diyor ağlayarak.

Hayatında yepyeni, tertemiz bir sayfa açmaya hazırlanan Kuzey, son kez Güney'le karşı karşıya gelir. İki kardeş çok önemli bir yol ayrımında baş başa kaldığında, Güney hayatının en önemli kararını vermek zorundadır.

Devamı Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında…

Bundan sonra ne olur Eğer Rüya değilse ki büyük ihtimal değil. Kuzey hapse geri döner Ferhat'ın tufanı başlar.
Güney'le tamamen bağları kopar ve intikam duygusu iyice alevlenir. Bu arada dışarda Banu ile evlenen Güney Gücüne güç katmış olur.
İntikam için Kuzey'in de güçlenmesi gerekir Belki hapisten güçlü bir dost edinir kendine.
Tabi bunlar ihtimal belkide adama hiç birşey olmamıştır yerden kalkar yollarına devam ederler.
Çarşamba akşamı izleyip göreceğiz…

işte Müthiş fragman