Işıl Yücesoy Kara Para Aşk'ta

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710

Son olarak Yer Gök Aşk dizisinde Hamiyet karakterini canlandıran son günlerde ise Unutursam Fısılda filmindeki performansı ile adından söz ettiren usta oyuncu Işıl Yücesoy başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı Ay yapım imzalı Kara Para Aşk dizisine dahil oldu.Haberi twitter sayfasından duyuran oyuncu 'Yakında Kara Para Aşk'ta Görüşmek Üzere' notunu takipçileri ile paylaştı.Yücesoy'un dizide hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor

@Yakamoz-Asi @sürgünüm @Forumdash @Billy Kane @Çiğdem- @gizem ak

Çok iyi bir oyuncu diziye dahil olmasına çok sevindim :) büyük ihtimal denizerlerin teyzesi yada halası olur gibi geliyor :)

bu kadın tayyarın ablası olması lazım dizide kesinlikle :F:F:F
ben bu kadın kadar sert rol yapabilen bir kadın oyuncu görmedim henüz
üvey baba dizisinde tanmıştım kendisini ordada çok sert bir rolu vardı
tayyarın ablası olmasını ve tayyarın kulağını çekmesini bekliyoruz :kiki::kiki::kiki:
@cookies

tayyarın ablası olmasını ve tayyarın kulağını çekmesini bekliyoruz :kiki::kiki::kiki:
@cookies
Tam Tayyar'ın ablası olabilecek yapıda bir oyuncu :D olsa güzel ve farklı olabilirdi aslında :)

ben öyle hissediyorum cnm eliflerin değilde tayyarın akrabası olucak diye tahmin ediyorum
öyle bir role gidecek bir oyuncu çünkü 🙂🙂🙂
Tayyar böbrek olayı ortaya çıkınca Mert'den başka bir akrabam yok demişti o yüzden Tayyar'ın akrabası olmaz Elif'in havalı teyzesi yada halası olur Ömer'i onaylamaz filan gibi geliyor bana :D

Tayyar böbrek olayı ortaya çıkınca Mert'den başka bir akrabam yok demişti o yüzden Tayyar'ın akrabası olmaz Elif'in havalı teyzesi yada halası olur Ömer'i onaylamaz filan gibi geliyor bana :D
ışıl hanım tayyarın ablası olursa brak tayyar onun böbreğini nereye alıyor cnm ışıl hanım kalbini söker o tayyarın :F:F:F ayrıca tayyarın söylediği heyşerde doğru olmuyor tıpkı herkesten sakladığı oğlu metin gibi herkesten sakladığı ablası olarak ışıl hanım gelebilir ben tayyarın ablası rolunde diziye daha çok renk katacak gibi düşünüyorum eliflerede yardımcı olur ayrıca :kiki::kiki::kiki:

Çok kaliteli bir isim son olarak Unutursam Fısılda'da izledim çok mükemmel bir oyunculuk ama diziye yararı olmaz. :A

Sema eylem diziyi kurtarmak için eski oyuncularını topluyor zaar))) boş çabalar bunlar boşuna uğraşlar

Hayirli olsun.Oyunculugunu severim Isil hanimin.Diziye yeni can,yeni nefes gelecek
Yanilmiyorsamsa Cemberemde gul oyadada rol almisti Isil hanim.En sonda yer gok askta izledim biraz ve Unutursam fisilada performansi baya ovgu almisti

Yer Gök Aşk dizisinde çok iyiydi ama bence totallik bir Karagül gibi dizide kendini daga fazla görebilirdi.

Umarım Tuğba nın yerine gelir :F
Bu arada iyi oyuncu gerçekten

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧

@cookies
Bence Eliflerin teyzesi olcak :X

Kaçıncı bolumde gelcek acaba @sokak sanati @sürgünüm :)