Huzur Sokağı'nın Yayın Günü Belli Oldu

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Huzur Sokağı'nın Yayın Günü Belli Oldu | 4.Fragman

atv'nin merakla beklenen dizisi Huzur Sokaği

7 Eylül Cuma 20:00 atv'de

Ekli dosyalar

• ozel_haber23.jpg
    39.1 KB · Hit: 704
  • 1_20120831_205708_800x600.jpg
    58.3 KB · Hit: 444
  • FF Özel Haber.jpg
    70.6 KB · Hit: 649
Moderatörün son düzenlenenleri:
bende diger dizilerden 1-2 hafta once baslaması daha mantıklı olurdu. en azından kitlesini belli edebilirdi

Karsisinda; Yalan Dünya, Adini Feriha Koydum - Emir'in Yolu, Dila Hanim gibi güçlü rakipler olacaktir, fakat umarim basarili olur bu dizi..

Çünkü bu dizi basarili olmayi hakediyor kesinlikle.

Benim hevesim kaçti...İlk bölümü çok merak ediyordum bu hafta verilseydi keşke. AFK-Emir'in Yolu'nun ilk bölümüyle aynı günler
Sanırım bugun yapılan anket etkili oldu.

Hayat Devam Ediyor'dan iyi gideceği kesin gibi. En azından ilk bölümlerinde iyi gider. Adını Feriha Koydum'dan baya bir seyirci kazanır dizi bence. Bence ilk 3'e girer. Hayat Devam Ediyor ise Çarşamba olabilir. Eğer Çarşamba olursa çok kötü gider bence, dizinin sonu bile olabilir.

orta karar gider bence. o halde hayat devam ediyor cumartesiye alindi

bence iyi gider hayat devam ediyorda alınacağı gün senaryo toparlanırsa zirveye oynma şansı olabilir

Hayat Devam Ediyor Cumartesi günleri ekrana gelecek.

Total grubunda iyi oranlar alabilir diye düşünüyorum ama zirveye yerleşme durumunu pek görmüyorum.Totalde Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu.Ab'de Yalan Dünya olacaktır

7 Eylül'de başlaması bence yanlış çünkü Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu yeni sezon ve Benzemez Kimse Sana büyük final var ilk 5'te olursa başarılı olur

Benzemez Kimse Sana olsa nolur yahu. Benzemez Kimse Sana total'de varlık gösteremiyor ki, vasat. Emir'in Yolu da sapıttı.

Gayet iyi bir tarihte başlıyor bence.

Bence HDEdan kötü gider , 3-4-5 reytinglerde alır , HDE ise Cumartesi günü bence baya yükselir 7-8 reyting gibi alabilir , bu arada Çarşamba günü ne yayınlacak , Alev Alev mi?

Son düzenleme:
Adını Feriha Koydum'u izleyeceğim... Huzur Sokağının tekrarlarını izlerim ama