Huzur Sokağını İzlerken Huzur Buldum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284
21891_165342666946408_2007434253_n.jpg

Dün akşam her akşam olduğu gibi ailecek yine Huzur Sokağını izledik. Dizinin ne zaman bittiğini inanın anlamadım. O kadar huzur verici bir dizi ki kendi kendime sordum. Böyle insanlar kaldı mı hayatta ?

Şükran Yine Kendine Hayran Bıraktı !

Daha önce Arka Sıradakiler dizisinde oynayan Sinem Özçelik Huzur Sokağının bana göre en başarılı oyuncusu !
Bilal'e olan aşkı onu öyle çıkmazlara sokuyor ki. Bir insan sevdiğini unutmak için kendini nasıl ateşe atar ?
Böylesine saf böylesine temiz bir aşk'a saygı duyulması taraftarıyım. Dün bir kez daha izledim. Ve bir kez daha gördüm ki bu dizide birbirine yakışan bir tek ikili var oda Bilal ve Şükran !

Feyza Ve Bilal Aşkı İtici Geldi !

Gelelim feyza karakterine. Her ne kadar Bilal'e aşık olsada Feyza karakteri dizide bana en itici gelen karakter. Hareketleri tavırları dizinin en zıt karakteri. Gelelim Bilal ile uyumuna repliklerinden davranışlarına birbirine itici gelen böyle bir ikili daha olduğunu sanmıyorum ! Aşkları o kadar sahte görünüyor ki inanın Bilal - Feyza sahnelerinde biran önce sahnenin bitmesini bekledim.

Saadet Teyze Tam Bir Fenomen !

Gelelim dizinin Saadet Teyzesine. Güven Hokna muhteşem oyunculuğu ile adeta herkezi kendine hayran bırakıyor. Tam fedaker bir anne. Kızı için herkezi karşısına alan , Kızının Bilal'e olan aşkı karşısında kızının mutlu olması için çırpınan pamuk gibi bi karakter olmuş ve şüphesiz dizinin en sevilen karakterlerinden !

Diziyi İzlerken Huzur Buldum !

Diziyi izlerken keşke bende böyle bir sokakta yaşasaydım demedim değil. Tüm insanlar öylesine sıcak öylesine iyimserki. İnsan imrenmeden edemiyor. Her ne kadar dizi olsada diziyi izlerken sanki kendinizi orada hissediyor ve Huzur buluyorsunuz.

HUZUR SOKAĞI HER CUMA 20.00 ATV'DE !

Bence de Billa ve Şükran daha çok yakışıyo. Feyza bana da itici gelmiyo değil.

Katılıyorum.

Dün ben de izledim Huzur Sokağını ve çok iyi aktı dizi :)

Ben seviyorum iki kızıda Şükran'ı daha çok sevsemde Feyza'da bu yeni senaristlerin ellerinde güzel oldu:X Nasıl desem hafif konuşmlarinin altında ve davranışlarında cilve naz var bi tatlılık var.Yılların verdiği erkekimsi rollerden dolayı onu gösteremiyor :X (Adanalı'daki rolunu kast ettim en çok)

Ben seviyorum iki kızıda Şükran'ı daha çok sevsemde Feyza'da bu yeni senaristlerin ellerinde güzel oldu:X Nasıl desem hafif konuşmlarinin altında ve davranışlarında cilve naz var bi tatlılık var.Yılların verdiği erkekimsi rollerden dolayı onu gösteremiyor :X (Adanalı'daki rolunu kast ettim en çok)
Yok ya ne tatlılığı :)
Şükran Forever :)

Dizi eğer 2 senelik olarak hesaplandıysa bu sezon finalinde ölür:( Bilal'le evlenecek ama :X Bana eyvallahı olsa ben Feyzay'ı alırdım :F:F Yeni bölümlerde daha çok sevdim.Hem turtada yapıyor .qu.
Turtayı ben bile yapabiliyorum :5:
Şükran mı ölecek ? Şu doktor ile evlenmiyecek mi ?
Dizinin 2 sezon olacağını sanmıyorum :)

Turtayı ben bile yapabiliyorum :5:
Şükran mı ölecek ? Şu doktor ile evlenmiyecek mi ?
Dizinin 2 sezon olacağını sanmıyorum :)
Doktor olan Bilal ile Şükran'ın oğulu olacak.Feyza'da halasının eski sevgilisinin kardeşiyle evlenir(bence) Feyza'nında kızı olucak.Kaç sezon olur ki? Bu sene zaten hep sallatında geçti dizi.Uzatmasınlar 2 senede bitsin.

Doktor olan Bilal ile Şükran'ın oğulu olacak.Feyza'da halasının eski sevgilisinin kardeşiyle evlenir(bence) Feyza'nında kızı olucak.Kaç sezon olur ki? Bu sene zaten hep sallatında geçti dizi.Uzatmasınlar 2 senede bitsin.
Bilmiyodum ya Şükran ve Bilalin evleneceğini çok sevindim :)
En az 4 sezon sürecektir bence :)

Ne zamanki reytingleri düşer o zaman hızlanır işte hikaye. Yoksa 4 senede biter :D