Huzur Sokağı'daki Senaryo Revizyonu Belli oldu. Diziye Kim Katıldı?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Reytınglerınde keskin düşüşler yaşayan "Huzur Sokağı" Bir hafta ara vererek Senaryoda revizyona gitmişti. işte senaristlerin bulduğu yöntem :
Ekranlara gelecek bölümde

Şükran Yağmurlu bir havada gezinti sırasında arabasıyla hızlı bir şekilde giden Emre (Serdar Yeğin), Şükran'ın üzerine yerdeki suları sıçratıpca Şükran'la tanışma fırsatı yakalıyor. Emre, Şükran'ı görür görmez ona Tutuluyor. Tevafuğa (Tesadüfe) bakın ki Emre, Şükran'ın babasının eski ortağı ve eski dostu Ziya'nın oğlu olduğu ortaya çıkıyor.

Diziye ilerki bölümde Serdar Yegin dışında Sönmez aileside artık dahil olacak.

En son kılıç günündeki rolüyle izlemiştim:X Çok manidar oluyor 2 dizide de oynamış olması:F:F

zaten haberi tekrar yazarken tesadüf kısmını özelikle abarttım :)))) bir hafta bu senaryo için mi ara verdiniz yahuu :)))))) bu kafayla bu dizi yakında final yapar

- - - Ekleme - - -

En son kılıç günündeki rolüyle izlemiştim:X Çok manidar oluyor 2 dizide de oynamış olması:F:F

tek o dizide oynamadi. bir çocuk sevdim de de oynadı geçen sene oda tutmadı :)))))))

Neden filmdeki gibi çekilmiyor? Bir sezon Bilal'in Şükran ile evliliği seneyede çocuklarının birbirlerine aşık olmaları...Böyle olsaydı daha iyi olurdu sanki...

- - - Ekleme - - -

tek o dizide oynamadi. bir çocuk sevdim de de oynadı geçen sene oda tutmadı :)))))))

Kılıç günündeki rolüyle ve böyle muhafazakar bi dizide boy göstermesi ..... Hala gülüyorum:F:F

Fragmanı gördüm Kutsiyle yaşlı bi kadın hastanede ağlaşıp duruyordu. :D:D Nasıl reyting alacağını biliyor huzur, hastane ve zırlaşmalar varsa reyting artar. Arka Sokaklar taktiği. :d (bkz.Arka Sokaklar'da Ali'nin vurulması ve reytinglerin fırlaması.) :D

Neden filmdeki gibi çekilmiyor? Bir sezon Bilal'in Şükran ile evliliği seneyede çocuklarının birbirlerine aşık olmaları...Böyle olsaydı daha iyi olurdu sanki...

- - - Ekleme - - -

Kılıç günündeki rolüyle ve böyle muhafazakar bi dizide boy göstermesi ..... Hala gülüyorum:F:F

Gay yatak sahnesinden bahsedion. ikiside atv de bişey olmaz. :))) komşuya gitmedi :)))))

zaten oyuncunun muhafazakarda pek yok .stv deki dizindeileride de durum farklı değil :)))))
yatağa gir derler girerler :))))

Gay yatak sahnesinden bahsedion. ikiside atv de bişey olmaz. :))) komşuya gitmedi :)))))

zaten oyuncunun muhafazakarda pek yok .stv deki dizindeileride de durum farklı değil :)))))
yatağa gir derler girerler :))))

Şükür anlamşssin ne demek istediğimi :X Sabah başka bişey demiştin düzenlemişssin..Mobilden yazmasaydım şimdi cevap verecektim :X:X

Şimdi böyle olunca harbiden insanın gülesi geliyor.Keşke başka bir dizide karakter sevdirseydi.Ben Bi çoçuk sevdimi izlemedim izlemedim.En son karakterle aklımda kaldı.Önce bi o karakteri hafızalardan silseydi :X

Herneyse diziye pek etki etmez acıkcasi...Cuma günümüzde hiç oldu...

Dizinin bu saatten sonra pek şansı yok bence.Dila Hanım onun yokluğunda daha iyi bir kitle kazanmaya başladı ve düşüş kaçınılmaz.Ayrıca Arka Sokaklarda var.Yine de çok kötü oranlar almayacaktır.

Şükür anlamşssin ne demek istediğimi :X Sabah başka bişey demiştin düzenlemişssin..Mobilden yazmasaydım şimdi cevap verecektim :X:X

Şimdi böyle olunca harbiden insanın gülesi geliyor.Keşke başka bir dizide karakter sevdirseydi.Ben Bi çoçuk sevdimi izlemedim izlemedim.En son karakterle aklımda kaldı.Önce bi o karakteri hafızalardan silseydi :X

Herneyse diziye pek etki etmez acıkcasi...Cuma günümüzde hiç oldu...

hocam benim aklım öyle şeylere çalışmaz zaten dizideki o sahneyide izlemedimsadece haberlerde okumuştum jetonun geç düşmesi normal :))))