Huzur Sokağı, zirvedeki yerini sağlamlaştırıyor

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

'Huzur Sokağı' önceki akşam yayınlanan 5'inci bölümüyle evde uzaktan kumanda kavgalarına bir günlüğüne ara verdirdi. Dizi en çok izlenen 100 program listesinde yine zirveye oturdu.

atv'nin yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen ve her bölümüyle izleyiciden tam not alan dizisi 'Huzur Sokağı' yayımlandığı cuma akşamları zirveyi kimseye kaptırmıyor. Başrollerini Selin Demiratar, Kutsi, Sinem Öztürk, Yeşim Salkım, Hakan Eratik, Güven Hokna, Gökhan Mete ve Nilgün Kasapbaşoğlu'nun paylaştığı dizinin 5 Ekim'de yayınlanan beşinci bölümü; tüm kişilerde 7,4 izlenme oranı ve 21,31 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.
Dizinin beşinci bölümünde, aynı adama âşık iki kadın gururlarını hiçe sayarak işbirliği yaptı. Şükran (Sinem Öztürk) kalp kırıklığını içine gömerek, Feyza'dan (Selin Demiratar) yardım istedi. Şükran ve Feyza zor durumda olan Bilal'in (Kutsi) yardımına koştu.

Helal olsun

Diziyi başarısından ötürü kutluyorum.Şahsen diziyi izleme fırsatı bulamıyorum ancak bu kadar izleniyorsa türk halkının bir bildiği vardır.Umarım başarısı daim olur.

Diziyi ablam izliyor. Ben biraz izledim ama beğenmedim

Huzur Sokagi her daim zirvede yer almayi hakeden bir dizidir.

koçandan bahsediyorsunuz sanırım .. bu kadar methiye az bile
)