Huzur Sokağı PT-2'ye Alındı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
ozelhaber.gif

Kutsi ve Selin Demiratar'ın başrolünde oynadığı Huzur Sokağı dizisi PT-2 kuşağına alındı.

Atv'de yayınlanan dizi, ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden yola çıkılarak çekiliyor.

Dizi 4. bölümden itibaren Hayat Devam Ediyor dizisinin ardından saat 22.05'te ekrana gelecek.

Huzur Sokağı yeni bölümüyle 28 Eylül cuma günü 22.05'te Atv'de!

397593741871.jpg

YASAL UYARI: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
Bence ATV yanlış yaptı tam tersi olmalıydı zirvede yer alan bir dizinin saatiyle oynamak diziye zarar verebilir.

Aynen katılıyorum bu durumda Cuma günleri el değiştirebilir yine.

ATV çok kötü bir hamle yaptı ama Hayat Devam Ediyor kötü gitmeye başlayınca yer değiştirirler. :)

Yeni başlayan dizilerde zirveyi kap...Sen git saatiyle oyna olacak iş değil.

berbat bir hamle dizi dibi gördü simdiden hayat kaç alıyoki sen huzur sokagini yerini degistiriyon :d :d :d

Hayat Devam Ediyor AB'de çok kötü Huzur Sokağı AB'de daha fazla izlendi çok saçma gerçekten

Hayatın bu sezon izlenip izlenmeyeceğinin garantisi yok bu yorumlar için henüz erken ama bir dizi ilk sezonuyla iyi reytingler almadıysa ikinci sezon kolay kolay toparlanamaz sanırım.

Pt-2 de berbat gidecektir.Yalan Dünya bunu kebap yapar yer :D
Behzat Ç de var zaten :D
@destere çok sevinecek :D

Son düzenleme:
ATV çıldırmış olmalı. Çok uzun zamandır bu kadar yanlış bir hamle görmemiştim. Muhtemelen bir hafta sonra geri adım atarlar ve Hayat Devam Ediyor ile kuşak değişirler...

Ben zaten Huzur Sokağnın düşeceğini düşünüyorum. Ama PT2`ye alınsın ya da alınmasın. Tipik Krem vakası

Kreys benim mesajımı beğendi. Allahım bugünleri de mi görecektik. :highly_amused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...