Huzur Sokağı Ne Zaman Başlıyor?

Canol

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
379
Puanı
184
ozelhaber.gif

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.

Tanıtımlarıyla büyük yankı uyandıran ''HUZUR SOKAĞI'' 31 Ağustos Cuma 20:00 atv'de

Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatacak olan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i ise Kutsi canlandırıyor. Dizinin diğer oyuncuları ise; Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.

huzur-sokagi_1.jpg

Son düzenleme:
Senin özel haberin mi Canol? Özel haberinse FavoriForumum'un özel haber logosunu ekleyeyim..

Bence bu günde basarili olacaktir.. Ilk 5'te olabilir ilk bölümüyle bence.

Atv yine yapmış yanlîş hamlesini. 3 bölüm sonra Hayat Devam Ediyor baslayacak gununu mecbur degisecekler. Bu dizi Pazar olabilirdi

Senin özel haberin mi Canol? Özel haberinse FavoriForumum'un özel haber logosunu ekleyeyim..

Bence bu günde basarili olacaktir.. Ilk 5'te olabilir ilk bölümüyle bence.
yönetmene sordum twitterda bir aksilik olmazsa 24 ağustos cuma 20:00 dedi

Cuma mı ? Çok ilginç bir karar oldu. Bence Cuma akşamı yayınlanmamalıydı. Mecburen yakında Hayat Devam Ediyor gelince gün değiştirecek dizi.

Kaç tane dizisi var ? Her günü dolduracak kadar dizisi var mı ?

Huzur Sokagi, Krem, Benim Için Üzülme, Son Yaz Balkanlar, Ege Asiklari

bunun disinda devam eden: Uçurum, Hayat Devam Ediyor ve Alemin Kirali var..

Ve bizim bilmedigimiz veya gündeme gelmemis dizi projeleri de olabilir atv'nin..

Ayrica atv'nin "Harry", "Kim Milyoner Olmak Ister" ve "Annemler Seni Çok Sevecek" yarisma programlari da var..

Huzur Sokagi, Krem, Benim Için Üzülme, Son Yaz Balkanlar, Ege Asiklari

bunun disinda devam eden: Uçurum, Hayat Devam Ediyor ve Alemin Kirali var..

Ve bizim bilmedigimiz veya gündeme gelmemis dizi projeleri de olabilir atv'nin..

Ayrica atv'nin "Harry", "Kim Milyoner Olmak Ister" ve "Annemler Seni Çok Sevecek" yarisma programlari da var..
Benim İcin Uzulme'nin kanali henuz belli degil. Show TV'de olabilir.

Ayrica Karadayi ve KVP'de var. :)

hey hey hey UÇURUM'u unutmayın oda var...

Ayrıca gün secimi gayet iyi oldu Feriha izliyordum Feriha öldüğüne göre yeni bi diziye konaklanma zamanı gelmişti.Umarim iyi dizi olur.Mahalle baskısı filan iyi işlenirse tutar en azından Feriha'ya iyi alternatif.

beyler bu dizinin arkasinda basbakanin damadi yani calik holdingi iki numarasi var. bu dizi tutarsa ki bence iyi bir senaryosu olursa tutar. ve cumadan baska gune alinmaz. hayat devam ediyor bitik bi dizi yayindan bile kalkabilir.

Bence Eylülde baslatmalari gerekirdi çünkü 24 Ağustos günü Benzemez Kimse Sana'nın final öncesi son bölümü yayınlanacak o zaman yarışmanın uçuşa geçeceğini düşünüyorum ab grubunda biraz etkilenebilir