Huzur Sokağı Bu Hafta Yok !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33
Puanı
159
Dizinin resmi sayfasından yapılan açıklamaya göre bu hafta yayınlanmayacak.. Yeni bölüm 11 Ocak Cuma Atv'de..

Huzur Sokagi'nin yerine Sümela'nin Sifresi Temel yayinlanacak.

Huzur Sokağı için tehlike çanları çalmaya başlıyor bence dizinin gidişatı pek hayırlı değil gibi.

Dizi adına iyi bir gelişme bence. Daha da iyi çekerler diziyi.
Ama bu kadar fazla ara vermeleri doğru değil.

Arka sokaklar iyice artar

İstikrarını koruyor 2 reyting düşsede

Nuran Devres'li bölümler haftaya yayınlanır mı acaba? Senaryo acayip yavşadi

forumdash senin dizi fok yoluna gidiyo yol yakınken bırak
)

yar gelir dura dura yapıyor
bir hafta var bir hafta kayıplarda

Vallaha öyle
Dizinin arkasında tek ben durar oldum
Nuran hanımıda bekliyorum Nuran Yeşim Salkımı ön plana cıkarır umuduyla
Ondan da tat alamazsam Feriha izlicem

Vallaha öyle
Dizinin arkasında tek ben durar oldum
Nuran hanımıda bekliyorum Nuran Yeşim Salkımı ön plana cıkarır umuduyla
Ondan da tat alamazsam Feriha izlicem

aslında dizinin arkasında beyazsoyda duruyordu ama beyazsoy reytinglere göre renk değiştirdiği için yalnız kaldın diznin arkayı kollamak sana düştü
)

bence sen direk feyzanın arkasına geç onu koru diğerlerini zaten kurtaramazsın bilo gidici
)

Feyza'da vıcık oldu artık ama kötuluk yakısıyor hasbama kötu olur inş

feyza en son naza çekiyordu biloyu soğutmaya çalışıyordu kendinden başardımı yoksa yine biloş feyzayı kovalıyormu
Dağ evinemi ne kaçti feyza Bilo buldu nasıl bulduysa vıcıklıktan cıvıklıktan izleyemedim orlari...Ama Bilo buldu sonra onu velhasıl kelam 22:40'dan 23'e kadar o dağ evinde Bilo Feyza'ya odun topladi soba yı yakti çorba yapti sabaha kadar bekledi sabah namazını kıldı baya dialogsuz ev hali izlettirdiler...Şimdi Bilalin kardeşini vuran Feyzanın babasının üstüne kadlı bunuda takside giderken radyodan ögrendiler..feyza gene terk edicektir...Gene saçmalamasyonlar devam eder

kaçıp kovalamaca sahneleri yanlış anlaşılmalar türk filmi klasiğidir o sahneler tuttuysa kolay kolay vazgeçmezler
)

anlamadığım bilal neden odun topluyor kendisi varmış ya dağ evinde oduna gerek yoktu
))

kaçıp kovalamaca sahneleri yanlış anlaşılmalar türk filmi klasiğidir o sahneler tuttuysa kolay kolay vazgeçmezler
)

anlamadığım bilal neden odun topluyor kendisi varmış ya dağ evinde oduna gerek yoktu
))
O odunu kesmek için @destere lazımmış

ne kadar ters lanse esılse de huzur sokağıni en çok eleştiren benim destere bir kez eleştirip gitti ben hemen hemen her hafta elestırıyom çünkü her hafta diziye müdehale ediliyor sürekli senarist sirkülasyonu var. geçen bölüm hiç yorum yapmadım.çünkü göz ucuyla bilem bakmadım sonra hafifçe baktım tam komedi omus bi hafta feyza bilal ayrılıyor bi hafta barışıyor
))) nedir bu ya. ferıhada bile bu kadar değildi. kitapta bunlar normalde konuşmuyor bile senarıstler forumdashın dediği gibi vıcık vıcık yaptı. dizide ızlenecek konu yok nuran devreste kitabın ruhuna rahmet okutur emınım .ne alaka romanda hiç entrika yokken nuran devresi getirmek sacmalik. ilk 4 bölümdeki senaristin yanına muhafazakar bir senarıstle dizi uçardi ama yapımcı yeni eline yüzüne bulastırdı herşeyi

Son düzenleme: