Nuran Devres'li bölümler haftaya yayınlanır mı acaba? Senaryo acayip yavşadi
forumdash senin dizi fok yoluna gidiyo yol yakınken bırak)
yar gelir dura dura yapıyorbir hafta var bir hafta kayıplarda
Vallaha öyleDizinin arkasında tek ben durar oldumNuran hanımıda bekliyorum Nuran Yeşim Salkımı ön plana cıkarır umuduylaOndan da tat alamazsam Feriha izlicem
Feyza'da vıcık oldu artık ama kötuluk yakısıyor hasbama kötu olur inşaslında dizinin arkasında beyazsoyda duruyordu ama beyazsoy reytinglere göre renk değiştirdiği için yalnız kaldın diznin arkayı kollamak sana düştü)
bence sen direk feyzanın arkasına geç onu koru diğerlerini zaten kurtaramazsın bilo gidici)
Feyza'da vıcık oldu artık ama kötuluk yakısıyor hasbama kötu olur inş
Dağ evinemi ne kaçti feyza Bilo buldu nasıl bulduysa vıcıklıktan cıvıklıktan izleyemedim orlari...Ama Bilo buldu sonra onu velhasıl kelam 22:40'dan 23'e kadar o dağ evinde Bilo Feyza'ya odun topladi soba yı yakti çorba yapti sabaha kadar bekledi sabah namazını kıldı baya dialogsuz ev hali izlettirdiler...Şimdi Bilalin kardeşini vuran Feyzanın babasının üstüne kadlı bunuda takside giderken radyodan ögrendiler..feyza gene terk edicektir...Gene saçmalamasyonlar devam ederfeyza en son naza çekiyordu biloyu soğutmaya çalışıyordu kendinden başardımı yoksa yine biloş feyzayı kovalıyormu
Dağ evinemi ne kaçti feyza Bilo buldu nasıl bulduysa vıcıklıktan cıvıklıktan izleyemedim orlari...Ama Bilo buldu sonra onu velhasıl kelam 22:40'dan 23'e kadar o dağ evinde Bilo Feyza'ya odun topladi soba yı yakti çorba yapti sabaha kadar bekledi sabah namazını kıldı baya dialogsuz ev hali izlettirdiler...Şimdi Bilalin kardeşini vuran Feyzanın babasının üstüne kadlı bunuda takside giderken radyodan ögrendiler..feyza gene terk edicektir...Gene saçmalamasyonlar devam eder
O odunu kesmek için @destere lazımmışkaçıp kovalamaca sahneleri yanlış anlaşılmalar türk filmi klasiğidir o sahneler tuttuysa kolay kolay vazgeçmezler)
anlamadığım bilal neden odun topluyor kendisi varmış ya dağ evinde oduna gerek yoktu))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?