Spor Hull City

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060
Acun Ilıcalı'nın en büyük projelerinden birisidir, belki de en büyüğüdür, hayalidir. Spor muhabirliğinden, futbol kulübü satın alma gibi büyük bir başarı hikayesi vardır. Girişimci ruhuyla nereden nereye geldiği, Hull City'i belki de Premier Lig'e taşıyarak daha büyük bir başarıya imza atacak olan kişinin yeni kulübüdür.

24 milyon Euroya aldı deniliyor. Tabiki büyük para ama nedense bana kulüp için bu miktar çok düşük geldi. Eğer doğruysa tabi.

24 milyon Euroya aldı deniliyor. Tabiki büyük para ama nedense bana kulüp için bu miktar çok düşük geldi. Eğer doğruysa tabi.
Kulübü, kulübün borçlarıyla birlikte satın aldı. O fiyat düşük gibi görünüyor ama bir de borçlarıyla uğraşmak zorunda kalacak. Mali anlamda biraz zorlanacak.

Kulübü, kulübün borçlarıyla birlikte satın aldı. O fiyat düşük gibi görünüyor ama bir de borçlarıyla uğraşmak zorunda kalacak. Mali anlamda biraz zorlanacak.
O zaman bizim Türk kulüplerine alıcı çıksa parasız vermemiz lazım

Vasat altı bir takım. Acun ile beraber PL yüzü görmesi imkansız.

O zaman bizim Türk kulüplerine alıcı çıksa parasız vermemiz lazım
Bir de adamlar alt lig, Premier Lig'den satın almadı ki. Borç batağında en az yüzen kulübü satın aldı.
Çok büyük fiyatlara gerek yok.

Bir de adamlar alt lig, Premier Lig'den satın almadı ki. Borç batağında en az yüzen kulübü satın aldı.
Çok büyük fiyatlara gerek yok.
Yine de çoğu oyuncudan ucuza fiyat. İngiltere 2. ligi bizim ligden iyidir.
Birinci ligden zaten 24 milyona alıyor deseler kimse beni inandıramaz

Reactions: Araf
Yine de çoğu oyuncudan ucuza fiyat. İngiltere 2. ligi bizim ligden iyidir.
Birinci ligden zaten 24 milyona alıyor deseler kimse beni inandıramaz
İnanılmaz bir kadro değeri de yok bu arada, inanılmaz bir takım da değil, ligin en altlarında da yer alıyor şimdi. Hani zirveye oynayan, kadro değeri yüksek bir alt lig takımı olduğunu söylesen, işte o zaman "tamam" derdim.
Adam sıfırdan yukarılara taşımaya çalışacak takımı, en altlardan ve üstlere taşıma şansı da var yapacağı hamlelerle.

Hull City adı olan bir takım ama yakın zamanda ligdeydi de galiba
24 milyon bana her türlü çok uygun geliyor

Hull City adı olan bir takım ama yakın zamanda ligdeydi de galiba
24 milyon bana her türlü çok uygun geliyor
Kulübün eski sahibi, taraftarı küstürmüş. Acun onlar için bir umut olacak. Hani önceden Premier Lig'de olmuş olsun ya da olmasın, bu ayrı bir gerçek.

Kulübün eski sahibi, taraftarı küstürmüş. Acun onlar için bir umut olacak. Hani önceden Premier Lig'de olmuş olsun ya da olmasın, bu ayrı bir gerçek.
Yani ismi az çok olan kulüp yakın zamanda idi üstelik anlaşılan adam kaçmak istemiş

Reactions: Araf