Hugh Laurie "Veep" Kadrosunda!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1416571646.jpg

House M.D. dizisinde canlandırmış olduğu Dr. House karakteriyle adını unutulmazlar arasına yazdıran Hugh Laurie ile ilgili şu günlerde sevenlerini mutlu edecek haberler geliyor. Dizinin bitimi sonrasında ekranları bırakabileceğinin sinyallerini veren oyuncu ile ilgili ilk haber kısa süre önce gelmiş ve AMC'de yayınlanacak "The Night Manager" adlı mini dizide başrol olacağı açıklanmıştı. (detaylı bilgi)

Hugh Laurie ile ilgili yeni haber ise bir komedi dizisiyle ilgili. HBO'nun bol ödüllü komedi dizisi Veep'in dördüncü sezonunda Hugh Laurie de konuk oyuncu olarak yer alacak. Sezon içerisinde birden fazla bölümde yer alacak oyuncunun rolü ise şimdilik sır gibi saklanıyor.

Veep'in dördüncü sezonunun ilkbahar aylarında yayınlanması bekleniyor...

Başarılı bir oyuncu, diziye etkisi olacaktır bence. Nasıl bir rolde olacağını da merak ediyorum. Yeni sezonu da merakla bekliyorum... :)

Çok sevindim ben bu işe, diziye hareket katacağı kesin. İnşallah çok bölümde yer alır ve çok sahnesi olur. :):)

Üçüncü sezon finalini izlememişler için spoiler olabilir:
Selina'nın yerine başkan yardımcısı olabileceği iddiası var ki çok iyi olabilir. :):)

Çok sevindim ben bu işe, diziye hareket katacağı kesin. İnşallah çok bölümde yer alır ve çok sahnesi olur. :):)

Üçüncü sezon finalini izlememişler için spoiler olabilir:
Selina'nın yerine başkan yardımcısı olabileceği iddiası var ki çok iyi olabilir. :):)
Geri planda bırakmazlar zaten ünlü bir isim olduğu için. Başkan yardımcısı olmaz bence. O sürekli bir rol olur, oysa sadece birkaç bölüm oynayacakmış... :)

Bu habere hem üzüldüm hem sevindim:( Hugh'u Dr.House'dan sonra görmek güzel olacak ama Veep'i izlemiyorum işte:(

Yeni dizisini merakla bekliyoruz:X

Bu habere hem üzüldüm hem sevindim:( Hugh'u Dr.House'dan sonra görmek güzel olacak ama Veep'i izlemiyorum işte:(

İzle diyeceğim ama altyazı sıkıntısı da var dizinin. :(

Anca CNBC-e'de falan yayınlandığında...

İzle diyeceğim ama altyazı sıkıntısı da var dizinin. :(

Anca CNBC-e'de falan yayınlandığında...