Özeti kim yazıyor acaba?Zeynep kurtulacak mı ? Yes
Hakan ölecek mi ? Yes
Pahadır Mözdener 😂😂😂Özeti kim yazıyor acaba?
Bildiğimiz, tahmin ettiğimiz şeyleri merak ettirecek gibi yazmaya çalışıp yazamamaları güldürüyor.Pahadır Mözdener 😂😂😂
Boşver agam, o değilde galiba yeni sezonda Kalan Müzik ile çalışıyormuşuz ?Bildiğimiz, tahmin ettiğimiz şeyleri merak ettirecek gibi yazmaya çalışıp yazamamaları güldürüyor.
Var öyle bir şeyler.Boşver agam, o değilde galiba yeni sezonda Kalan Müzik ile çalışıyormuşuz ?@ömer karataş @Angelica @Hobbit
Yeni sezonda ambiyans kaçar ise ben bırakırım diziyi.Boşver agam, o değilde galiba yeni sezonda Kalan Müzik ile çalışıyormuşuz ?@ömer karataş @Angelica @Hobbit
Yiğidi öldür hakkını yeme, şimdilik kötü müzik yapmadılar lakin Kalan Müzik'in yeri ayrı.Var öyle bir şeyler.
BıraktırtmamYeni sezonda ambiyans kaçar ise ben bırakırım diziyi.
Sen aslında Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz istiyorsun. Ama dizi o değil ve devir geçti..Yiğidi öldür hakkını yeme, şimdilik kötü müzik yapmadılar lakin Kalan Müzik'in yeri ayrı.
Eski formunda olsa Gökhan Kırdar'da isterdim ama o boş işler peşinde galiba şu sıralar
------
Bıraktırtmam
Ama dizi yeni sezon için o yolda ilerliyorSen aslında Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz istiyorsun. Ama dizi o değil ve devir geçti..
Ama dizi yeni sezon için o yolda ilerliyor
Aslında anlatmak istediğim bir şey var, Kurtlar Vadisi efsane bir dizi değil mi ? EDHO keza öyle, bana göre 1-3 ve 6. Son Sezon mükemmel ötesi bir dizi.
Fakat, Raci ile Bahadır'ın bu dizilerde ortak özellikleri nelerdir ? İki dizinin ilk 13 bölümüne bakın nasıl ilerledi ?
Kurtlar Vadisi'nde başlangıç, hikayeye giriş, Kumarhane izni ile Şevko'nün ölümüne uzanan bir 13 bölüm izledik.
EDHO'da keza Hızır'ın bir istihbaratçıyı öldürme, hapse girmesi, Hızır'a suikast girişimi ve olaylar çerçevesinde istihbaratçının yaşadığı ortaya çıkmasıyla beraber bir 13 bölüm izledik.
Hudutsuz Sevda aslında başlarda okursanız öyle bir dizi ki isterseniz 13 bölümlük bir hikayesi de olabilir isterseniz 130 bölümlük demiştim. Şu an vardığımız nokta ile dizinin başlangıç hikayesi Leto'ları ve Kulpa'ları çökertme operasyonunda Marten'lerin dahil olmasıyla hikayenin sonuna geliyoruz. Sezon finalinde bu olaylar çözülecek, yeni bir hikaye ile yeni sezona geçiş yapacağız. Yani Hudutsuz'daki fark 13 bölümde değilde bir sezona yaydılar. Bunun farklı farklı sebepleri var Raci ve Bahadır adına
Yani dizi neden bir Kurtlar Vadisi, bir EDHO hikayesiyle yola devam etmesin ? Elde malzeme bol gidişat da onu gösterir
Okuduğunuz için teşekkür ederim @Hobbit @Emre Ozansoy @ömer karataş @Angelica
OL MAZ 😂Çok güzel yazmışsında bu farklı dizi olsun ya
Reklama girmedi mi? 😱Dizi çok duygusal başladı, Kurtlar Vadisi Pusu Memati'nin ölümü sonrası izledikten sonra bunu izlemek gerçekten bir Bahadır Özdener kalemi hissiyatı veriyor
Bu bölüm çok hüzünlü olucak gibi @Hobbit @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @batuhankaralar
Aynen öyle canım çok duygusal bir bölüm oluyor bakalım Halil ne yapacakDizi çok duygusal başladı, Kurtlar Vadisi Pusu Memati'nin ölümü sonrası izledikten sonra bunu izlemek gerçekten bir Bahadır Özdener kalemi hissiyatı veriyor
Bu bölüm çok hüzünlü olucak gibi @Hobbit @Emre Ozansoy @Angelica @ömer karataş @batuhankaralar
Hakan gidici ablaAynen öyle canım çok duygusal bir bölüm oluyor bakalım Halil ne yapacak
Allah'ım çok şükür.Hakan gidici abla
------
VE HALİL İBRAHİM TÜRKÜSÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?