NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Birden fazla bıçak darbesi almasına rağmen hemen ayağa kalkması biraz saçma olsa da devamında Halil İbrahim'in ne için orada olduğunu öğrenmesi ile güzel toparlamış Bahadır Özdener. Sezon finaline bir kala ortaya çıkar diye düşünmüştüm, demek ki başka planları var.

Asiye'nin ölümü bir başlangıç demiştim, hikaye yeni sezona hazırlanmaya başladı. Sezon finalinde işlerin arkasındaki yurt dışı ayağı ortaya çıkar ve İstanbul'a geçer gibi ekip (böyle olmalı). Tuncay'dan önce Tamer öleydi iyiydi bu arada.

Reactions: ömer karataş
Sezon Finali; Kumarhane baskını. Halil İbrahim ve Zeynep herkesi kurşuna dizer ve sahne kararır.
BAK BUNA TAMAM DERİM 😍
------

Bir flood yapim mi Hudutsuz ve Bahadır hakkında ?

Hudutsuz Sevda ilerleyen Hudutsuz Pusu olarak dönmezse eğer görmicek la 😂

Özgü Namal finalde öldü
Deniz Çakır 3. Sezon Finalinde çıktı 5. Sezonda öldü
Müjde Uzman 1. Sezon Finalinde çıktı
Sanem Çelik 3. Sezon Finalinde çıktı 6. Sezonda öldü

Daha sayim mi ? @Emre Ozansoy

Onlarda öyle yaptı diye burada da öyle yapacak diye bir şey yok ya.

OLUCAK KARDEŞ KAFANA SOK BUNU OLACAK !

Bahadır Özdener hocam lütfen diziden çıkana kadar Zeynep'i sahaya sür yeter 😂😂
Planının bir parçası yaptın, beni sevmedin vs. diye trip atar birkaç bölüm ama sonra eline silah alıp herkesi öldürür, tam bir queen çünkü kendisi.

sanem çelik annesi hasta diye çıkmıştı olmasa devam ederdi bence

Planının bir parçası yaptın, beni sevmedin vs. diye trip atar birkaç bölüm ama sonra eline silah alıp herkesi öldürür, tam bir queen çünkü kendisi.

Tamda dediğin gibi yapacak Zeynep. Sonra ikili birleşip dan dan dan.. İlk ölümü tattıracağı kişi Ayşe olacak.

Ayşe hızlı bir şekilde kendi sonunu hazırlıyor. Suyu ısındı, çok kalmaz eşek cennetini boylar.

Zeynep'in zamanı daha yeni başlıyor. Bir yere gittiği yok. Yerimizdeyiz. @Alemdar

aynen zeynep üzerinden çok aksiyon döner kaçırılma falan filan keşke tamer'i vursa ama onu fikret yapacak gibi

Reactions: TenTen
aynen zeynep üzerinden çok aksiyon döner kaçırılma falan filan keşke tamer'i vursa ama onu fikret yapacak gibi
O zaman size bir şey deyip kaçayım hemen.
Ya yurt dışı ayağını Zeynep yönlendiriyorsa. Unutmayın Zeynep Amerikadan geldi. 😎
Bence hafiften düşünmeye başlayın. Hadi ben kaçtım perşembe gününe kadar..

çok güzel ters köşe olurdu iyi silah kullanıyorum'da demişti zaten

Reactions: TenTen