Emre Ozansoy
Moderatör
Bedelini öder, affedilir.İhanetin affı olmaz, bir bedeli olur
Bedelini öder, affedilir.İhanetin affı olmaz, bir bedeli olur
Umarım KV ve EDHO'daki gibi 'ihanet eden ölür' mantığı devam ederBedelini öder, affedilir.
Etmezlerse kendileri ölecek.Umarım KV ve EDHO'daki gibi 'ihanet eden ölür' mantığı devam eder
Raci Şaşmaz'dan Hudutsuz SevdaEtmezlerse kendileri ölecek.
Artık Raci beyde kendi adını açık açık yazdırmalı jeneriğe, olmuyor öyle.Raci Şaşmaz'dan Hudutsuz SevdaBakalım ne yazıyorlar, ne olacak...
2. Fragmanı bekliyorum
halo net konuşuyor burdan geri dönüş olmaz gibi gerçi edho'da kimler kimler af edildi ama bu ceylan olayı öyle olmaz gibi geliyor yine'deUmarım KV ve EDHO'daki gibi 'ihanet eden ölür' mantığı devam eder
Raci'nin olduğu diyaloglardan nasıl da belliydi ama 😱Artık Raci beyde kendi adını açık açık yazdırmalı jeneriğe, olmuyor öyle.
Aksiyon dolu bir fragman lazım.
Bahadır son 2 sezonda kimleri af ettirdi ya kahrübela hatırlatma ömer 😂halo net konuşuyor burdan geri dönüş olmaz gibi gerçi edho'da kimler kimler af edildi ama bu ceylan olayı öyle olmaz gibi geliyor yine'de
Sırtlan C*ylan onu vurur belki.Nasıl yani ölecekmiymiş yani
Şimdi gördüm... Ceylan Zeynep'i değil Asiye'yi öldürecek herhalde... Allah kahretsin neler oluyor ? Raci ile Bahadır neler yapıyorsunuz ?Asiye çıkıyormuş diziden. 😱 @xxAlemdarxx
Deniz Can ile Miray'ı alıp başka dizide izleyelim biz o zaman.Şimdi gördüm... Ceylan Zeynep'i değil Asiye'yi öldürecek herhalde... Allah kahretsin neler oluyor ? Raci ile Bahadır neler yapıyorsunuz ?
Ulan siz diyosunuz ki Zeynep çıkamaz diziden nasıl çıkamaz be benden iyi mi bileceksiniz Raci ile Bahadır'ı... Yazdıkları 400 bölümlük KV-EDHO parkurunu ezbere bilirim.
BU ADAMLARIN YAZDIĞI HER İŞTE KİMSENİN YERİ GARANTİ DEĞİL !
Bu Birsen gacısı 1 Nisan şakası yapmıyor dimiDeniz Can ile Miray'ı alıp başka dizide izleyelim biz o zaman.
Yapmaz.Bu Birsen gacısı 1 Nisan şakası yapmıyor dimi
Deniz Çakır EDHO'dan ayrıldı, dizi çöker dediler. Dizi onsuz bir 100 bölüm daha devam etti, üstelik AB'de 10 reytingi gördüler.Yapmaz.
Ölerek çıkacaktır muhtemelen, ölüm sahnesi iyi yazılırsa efsane olabilir ama ölümü C*ylan'dan olursa da sahne kestane olur.Deniz Çakır EDHO'dan ayrıldı, dizi çöker dediler. Dizi onsuz bir 100 bölüm daha devam etti, üstelik AB'de 10 reytingi gördüler.
Özgü Namal'sız Kurtlar Vadisi'nin devamı olmaz dediler, Polat'ı yaralayıp mezara götürüp 18 reyting aldılar.
Bu adamlar korkmaz, bu adamlar Raci ile Bahadır, Asiye'nin mezarıyla bile AB grubunu toparlar
bu gidişle herkes giecek ceylan kalacak gibiŞimdi gördüm... Ceylan Zeynep'i değil Asiye'yi öldürecek herhalde... Allah kahretsin neler oluyor ? Raci ile Bahadır neler yapıyorsunuz ?
Ulan siz diyosunuz ki Zeynep çıkamaz diziden nasıl çıkamaz be benden iyi mi bileceksiniz Raci ile Bahadır'ı... Yazdıkları 400 bölümlük KV-EDHO parkurunu ezbere bilirim.
Aga nasıl olur bu vasıfsız Nedime ölsün daha iyiydi be !Ölerek çıkacaktır muhtemelen, ölüm sahnesi iyi yazılırsa efsane olabilir ama ölümü C*ylan'dan olursa da sahne kestane olur.
Nedime momynin ağabeyi geldi, daha ölmez.Aga nasıl olur bu vasıfsız Nedime ölsün daha iyiydi be !
Demek ki anlaşması 26 bölümlük. Uzatmak istememiş olabilirŞimdi gördüm... Ceylan Zeynep'i değil Asiye'yi öldürecek herhalde... Allah kahretsin neler oluyor ? Raci ile Bahadır neler yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?