ÖLSÜN ULANN @Hobbit @Emre Ozansoy SİZİ Mİ KIRCAK BAHADIR HOCAM
LAN YINE EDHO MEKANI BU NİHATIN YERİ 😂 @ömer karataş
LAN YINE EDHO MEKANI BU NİHATIN YERİ 😂 @ömer karataş
Halil İbrahim, Hekimoğlu çalsa çok daha iyi olur ama.Müzikler daha iyi olmaya başladı, sahnelerdeki gerilimi arttırıyor
Sen de mi katıldın aramıza? 😱Bu nasıl şive 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Iyyy ne katılması tövbe tövbe Allah korusunSen de mi katıldın aramıza? 😱
Üzme be bizi ....Iyyy ne katılması tövbe tövbe Allah korusun
Yavuz-Nihat gerilimi ne alaka ?Halil İbrahim, Hekimoğlu çalsa çok daha iyi olur ama.
Yavuz da parlasın biraz.Yavuz-Nihat gerilimi ne alaka ?
Nihat Marten fırtınası esiyorYavuz da parlasın biraz.
Üzülme be hacı abim çok yavaş ilerlediği için izleyemem 2x e almak gerekÜzme be bizi ....
Yavuz-Nihat gerilimi ne alaka ?
Hacı abi olduk vay be... Adaş diyeceği yerde 😂😂Üzülme be hacı abim çok yavaş ilerlediği için izleyemem 2x e almak gerek
Anca gelebildim deli komutan formunda😃Bu akşam uzun uğraşlar sonucu 6 ayda 53. Sayfasına kadar geldiğimiz konu'da belki de dizinin en iyi bölümlerinden birini izleyeceğiz ?
Hazır mıyız ekip ? @Emre Ozansoy @ömer karataş @Hobbit @Angelica @Dante
#OğNur gümbür gümbür.Nihat Marten fırtınası esiyor
Oğuz'un Eda demesi 😂😂😂
Eda çok güzel be#OğNur gümbür gümbür.
Vayyy sende mi yaşasın Emreler dayanışmasııııHacı abi olduk vay be... Adaş diyeceği yerde 😂😂
EDHO izlemiş miydin ?
Seni de @Emre Ozansoy u da affetmicem hacı... Lan ikinizde 26 Ekim günü bunu izlemek istediniz yayından kalktı ulan uğursuzlarVayyy sende mi yaşasın Emreler dayanışmasıııı
Kısmen izledim ya en son yeni sezonunu bekliyodum da yayından kaldırıldığı zamana denk geldim
Öp fikom öp daha ya öp be
Bu Halo niye bu kadar tepki verdi? 😱 Tam odun.Seni de @Emre Ozansoy u da affetmicem hacı... Lan ikinizde 26 Ekim günü bunu izlemek istediniz yayından kalktı ulan uğursuzlar
Öp fikom öp daha ya öp be
Aa ship miz #OğNur mu demek 😍#OğNur gümbür gümbür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?