NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Evdekiler izlediğinden BBCS'ye az çok hakimim, belki Hudutsuz Sevda'yı izleyip bir şeyler yapmaya çalışabilir.
Deniz Can Aktaş yerine Ozan Akbaba'yı düşünüyordum ben ama DCA gerçekten sırıtmıyor sanki bu rol onun içindi.

Mesela gözüm kapalı Halil İbrahim için Ozan Akbaba derim, ama gerçekten Deniz Can'ı çok beğendim.

Reactions: ömer karataş
Bende Ozan Akbaba gibi yaşça daha büyük bir ismi bekliyordum (hatta bir ara Akın Akınözü'nün de adı geçmişti) ama Deniz Can Aktaş daha önceki işlerinde olduğu gibi bu dizinin de altından kalkıyor. Karaktere iyi çalışmış.

Akın Akınözü olsaydı muhtemelen bu diziyi seyretmezdim. Kasıntı bir herif.

Keza Mert Ramazan, İlhan Şen, Akın, (BBCS'den Burak Çelik) bunlar kasıntı hareketler dışında büyük oyunculuklar sergilemiyorlar bana göre.

İyi ki Denizcan olmuş. Ama sanırım Ozan Akbaba listede varmış ama Bahadır Özdener istemedi galiba.

Çıkmazsa eğer dediğin istatistiklere göre yükselmesi lazım ama düşersek derhal bu sezon deneklerin değişmesi lazım.

Ama ben Total'de 6 görmek isterim yavaştan ki kemik seyirci 5 olsun. Bahadır diziyi EDHO'ya çevirince ztn en az 6 olur

Karşısında rakip sayılacak bir iş olmamasına rağmen (Dilek Taşı ve Aldatmak yerinde sayıyor, Kendi Düşen Ağlamaz'ı konuşmaya bile gerek yok) düşerse deneklerin değişmesini bırak televizyona dizi yapmayı tüm şirketler bıraksın.

Babasının intikamını Cevat'tan aldı, Letolardan da aldıktan sonra yeni olaylar ile devam edecekler gibi. O olayları da iyi kurgularsalar yürür gider, bu sezonun fenomen işi olur.

Leto'ları hemen bitirmezler, EDHO tarzına dönmesi için, (dizinin çok uzun sürmesi için), Leto'lar biraz daha durur ama asla Leto hikayesi sezon sonu bitmemeli.

Belki izleyici yeni hikayeyi benimseyemez. EDHO gibi en azından 2-3 konu boyunca, sezon içinde bitse daha iyi olur.

Reactions: Emre Ozansoy
Şu ve şunun gibiler bitmedi. Neyse ki cuma sabahı çok iyi bir şekilde uyanacak kendisi.

https://twitter.com/x/status/1713583793615847630

Bu vasıfsız kim ki, herhangi bir yapımcının, herhangi bir dizisini eleştirme gücüne sahip. Kendini "dizi gurmesi" mi ilan ediyor ?

Şu adama yapımcıların acilen telif atması gerekiyor videolarına ki haddini bilsin.

Bir tek Hudutsuz Sevda'ya değil yorumum, eleştirdiği doğru yanlış tüm dizilere. Ayıptır söylemesi, p*rno'yu aratmayacak sahneleri ağzından su damlata damlata izler ama bunlara "Işid" yaklaştırması yapar.

Ulan ABD'de dizilerde daha beterleri yaşanıyor sansürlenme yok, biz aksiyon dizisi yaparız yer yerinden oynar. Biraz bi salın be kardeşim.

İyi ki 2003'de Kurtlar Vadisi sezon finali'nde kumarhane sahnesi için bu vasıfsız yorum yapmadı, gerçi o zamanlarda TV'lerde, gazetelerde eleştiri yağmuruna tutulurdu, o ayrı bir hikaye.

Ama bu adamın acilen haddini bilmesi lazım, tekrar ediyorum, sadece Hudutsuz için değil, iyi ya da kötü emek verilen tüm diziler için geçerlidir.

link bende acilmiyor .
tahminim murat soner ile ilgili bir tweet ?

sayet oyle ise,

< ben bir vidyosuna denk geldim bugune dek.
dikkate ve kayda deger gormedim tarzini ve bakis acisini .
Ya kayda değeri bırak bu adam kim ki kendi gibi "salak" bir yetenek bulup, dizileri eleştiriyor.

Oturtun bilgisayar başına, bakalım o nasıl dizi yazacak....

Vasıfsız