cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,233
- Puanı
- 1,060
Demek ki birlikte yazıyorlar. 😁 Jenerikte onun da ismi yazsın bari
Demek ki birlikte yazıyorlar. 😁 Jenerikte onun da ismi yazsın bari
Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Taner Turan, ve Yıldırım Gucuk 😂 4 kişi de söylediBiliyoruz birlikte yazdıklarını da gizlemeye çalıştıkça ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.
Gizlemesin1 haftadır Raci Şaşmaz paylaşan Bahadır Özdener en son EDHO'nun başlarında böyle hareketlerde bulunurdu. Neler oluyor ulan ? İsmini mi gizlemicek artık ? 😂
@Emre Ozansoy @ömer karataş @TenTen @cokiyitvci @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 135262
Anlamadım gitti belki de ... yer altı ?Gizlemesin
Yeraltı sanmıyorum. Keşke olsa. NOW'ım kapar anında.Anlamadım gitti belki de ... yer altı ?
NOW'a söyle yapsınlar işteYeraltı sanmıyorum. Keşke olsa. NOW'ım kapar anında.
Bir gelişme duyarsam sana söylerim anında, söz.NOW'a söyle yapsınlar işteMaliyete çok bakmadan hafif edho tadında güzel olur bakarsın AB'yi alırız Kızılcık ve Uzak Şehir'den
Bekliyorum gerekli yerlere ulaştırBir gelişme duyarsam sana söylerim anında, söz.
Bence yine Medyapım ile olur. Hayırlısı.Bekliyorum gerekli yerlere ulaştırAma ben Medyapım'la yapacaklarından şüpheliyim Yeraltı'yı o yüzden NOW olur mu bilemiyorum
İsmini artık kolay kolay kullanamaz ama yazdığını biliyoruz1 haftadır Raci Şaşmaz paylaşan Bahadır Özdener en son EDHO'nun başlarında böyle hareketlerde bulunurdu. Neler oluyor ulan ? İsmini mi gizlemicek artık ? 😂
@Emre Ozansoy @ömer karataş @TenTen @cokiyitvci @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 135262
Yeni sezonda o konsepte dönebilir, o da olur.İsmini artık kolay kolay kullanamaz ama yazdığını biliyoruz
Ayrıca Yeraltı iptal. Onun yerine Hudutsuz'u o konsepte dönüştürecekler diye duydum ne kadar işe yarar bilemiyorum.
Maalesef becerebildikleri için işe yarar benceİsmini artık kolay kolay kullanamaz ama yazdığını biliyoruz
Ayrıca Yeraltı iptal. Onun yerine Hudutsuz'u o konsepte dönüştürecekler diye duydum ne kadar işe yarar bilemiyorum.
Bir zahmet becersinler artıkMaalesef becerebildikleri için işe yarar bence
Bizimkiler öyle Batu be gerizekalılık hat safada 😂Bir zahmet becersinler artıkKoca KV'nin EDHO'nun kredisini bir sezonda yiyip bitirdiler nasıl iş anlamadım
Aaa şok 😱😱😃😃Raci Şaşmaz sette ve dizide olduğu kanıtlandı 😂 Deli bunlar harbiden insan bir dikkat eder 😂 @Emre Ozansoy @ömer karataş @TenTen @batuhankaralar @Mr.At @Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 135293
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?