Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
3x9 (Sezon Arası) [spoiler]George R. R. Martin kılıklı senaristlerin Allah evlerine ateşler salsın. Bölümü bitireli 15 dakika oldu Wes'in acısı hala geçmedi. Oysa ki Nate ölecek diye kendimi hazırlamıştım. (Son dakikaya kadar Nate diye düşündüm, çok basit olmuş diye eleştirmeye başlamıştım orası ayrı...) Laurel ve Meggy'nin birbirine sarılıp ağlamasına da içim acıdı. Kahbe karı Annalise bütün milleti çağırdı eve bi kendisi neredeyse artık. Kalbi olsa Wes'in acısı inme iner bir ama nerde? [/spoiler]10/10
3x9 (Sezon Arası)
[spoiler]George R. R. Martin kılıklı senaristlerin Allah evlerine ateşler salsın. Bölümü bitireli 15 dakika oldu Wes'in acısı hala geçmedi. Oysa ki Nate ölecek diye kendimi hazırlamıştım. (Son dakikaya kadar Nate diye düşündüm, çok basit olmuş diye eleştirmeye başlamıştım orası ayrı...) Laurel ve Meggy'nin birbirine sarılıp ağlamasına da içim acıdı. Kahbe karı Annalise bütün milleti çağırdı eve bi kendisi neredeyse artık. Kalbi olsa Wes'in acısı inme iner bir ama nerde? [/spoiler]
10/10