Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
7. 8. bölümü beraber izledim. Güzel bölümlerdi yine özellikle 8. bölümün sonu şok etti[SPOILER]Oliver'ın dramı. Gitti sevgili adayını eski sevgilisine kaptırdı. Connor çok kev**e çıktı.A puanı Lourel'ın almasına sevindim. İLK başta davayı beceremez sandım ama işin içinden sıyrılmayı bildi küçük Bonnie.Wes'in golü fena çıktı şimdi Analise'in aleyhine tanıklıkmı yapacak. Sinsi çıktı bu.Yüzleşme sahnesinde En iyi Michelle'ydı. Kız zıctı bildiğin Analise'in ağzına.[/SPOILER]9 iki bölümede.Kukla muhabbetine +1. Analise gelişine vurdu Lourel ağzı açık izledi ama A'da verdi o yüzden sevimli bir vuruş oldu bu
7. 8. bölümü beraber izledim. Güzel bölümlerdi yine özellikle 8. bölümün sonu şok etti
[SPOILER]Oliver'ın dramı. Gitti sevgili adayını eski sevgilisine kaptırdı. Connor çok kev**e çıktı.
A puanı Lourel'ın almasına sevindim. İLK başta davayı beceremez sandım ama işin içinden sıyrılmayı bildi küçük Bonnie.
Wes'in golü fena çıktı şimdi Analise'in aleyhine tanıklıkmı yapacak. Sinsi çıktı bu.
Yüzleşme sahnesinde En iyi Michelle'ydı. Kız zıctı bildiğin Analise'in ağzına.[/SPOILER]
9 iki bölümede.
Kukla muhabbetine +1. Analise gelişine vurdu Lourel ağzı açık izledi ama A'da verdi o yüzden sevimli bir vuruş oldu bu