Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
3x7 Güzel bölümdü. Sezon arasına yaklaştıkça bölümler git gide iyiye gidiyor. [spoiler]Annalise ile yüzleşme sahnesi baya iyiydi. Bir de o sahnede Laurel bize bir kukla gibi davranıyorsun dedikten sonra Annalise ona kadının kendini zehirlediğini sen söyle, onunla yüzleşmeyi yap dedikten sonra Laurel'in neden bunu bana söylüyorsun demesi üzerine Annalise'in çünkü sen benim kuklamsın demesi bombaydı Frank geri dönüş yaptı. Wes de Annalise'e karşı tanıklık yapmış ama onun oyun çıkma ihtimali de yüksek tabi. [/spoiler] 8.5/10
3x7
Güzel bölümdü. Sezon arasına yaklaştıkça bölümler git gide iyiye gidiyor.
[spoiler]
Annalise ile yüzleşme sahnesi baya iyiydi. Bir de o sahnede Laurel bize bir kukla gibi davranıyorsun dedikten sonra Annalise ona kadının kendini zehirlediğini sen söyle, onunla yüzleşmeyi yap dedikten sonra Laurel'in neden bunu bana söylüyorsun demesi üzerine Annalise'in çünkü sen benim kuklamsın demesi bombaydı
Frank geri dönüş yaptı. Wes de Annalise'e karşı tanıklık yapmış ama onun oyun çıkma ihtimali de yüksek tabi.
[/spoiler]
8.5/10