Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Güzel bir 4. bölüm olmuş.[SPOILER]Lourel'ın içeride olmasına çok şaşırdım. Ama yine olaylı bitti çünkü Lourel hamile. Her son yeni bir soru dizide. Bayaa yanık varmış. Üzüldüm kıza ama iyi ki Connor yada Michella değil. Ancak 2. ismi bilmiyoruz hala. o yüzden sevincim çok uzun sürmezse şaşırmamFrank pislik babayı öldürdü. Bonnie çok sinirlenmez bu duruma. Sonuçta pislik biri. Frank neden öldürdü onu anlamadım.Çocukların atışmaları ve Şişkonun yeteneksizligi esprili ve sevimli sahneleri.[/SPOILER]8.5 /10
Güzel bir 4. bölüm olmuş.
[SPOILER]Lourel'ın içeride olmasına çok şaşırdım. Ama yine olaylı bitti çünkü Lourel hamile. Her son yeni bir soru dizide. Bayaa yanık varmış. Üzüldüm kıza ama iyi ki Connor yada Michella değil. Ancak 2. ismi bilmiyoruz hala. o yüzden sevincim çok uzun sürmezse şaşırmam
Frank pislik babayı öldürdü. Bonnie çok sinirlenmez bu duruma. Sonuçta pislik biri. Frank neden öldürdü onu anlamadım.
Çocukların atışmaları ve Şişkonun yeteneksizligi esprili ve sevimli sahneleri.[/SPOILER]
8.5 /10