Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
3. bölüm çok iyi değildi bence. 2'nin üstüne çıkamadılar.[SPOILER]Analise'in tokat efsaneydi. Bu sezon yine döktürüyor kadın. Geçen bölüm yönetim sahnesi bu bölüm tokat. Çok efsanesin Viola Teyze.Lourel'ın hikaye beni çekmedi ama son sahnede Analise'e yamuk yapması şaşırttıSon sahnede 2. bir yaralının olması üzdü. Zenci Michella yada Connor değildir umarım. Bonnie'de ölmemiş. Keşke ölseydi yaa. En sevmediklerim ölmüyor.Yangın bir dava sebebi ile kurgulanmış bir şey sanırım. Tanımadığımız birisini gösterdi kamera 1 saniyeliğine. Kurgu olduğunu anladık yangının.[/SPOILER]8/10
3. bölüm çok iyi değildi bence. 2'nin üstüne çıkamadılar.
[SPOILER]Analise'in tokat efsaneydi. Bu sezon yine döktürüyor kadın. Geçen bölüm yönetim sahnesi bu bölüm tokat. Çok efsanesin Viola Teyze.
Lourel'ın hikaye beni çekmedi ama son sahnede Analise'e yamuk yapması şaşırttı
Son sahnede 2. bir yaralının olması üzdü. Zenci Michella yada Connor değildir umarım. Bonnie'de ölmemiş. Keşke ölseydi yaa. En sevmediklerim ölmüyor.
Yangın bir dava sebebi ile kurgulanmış bir şey sanırım. Tanımadığımız birisini gösterdi kamera 1 saniyeliğine. Kurgu olduğunu anladık yangının.[/SPOILER]
8/10