Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İlk bölümün çok üzerinde bir 2. bölüm olmuş. Bayıldım.[SPOILER]Connor karakteri dizide en sevdiğim karakter açık ara. Davada onun etkin olması Oliver ile olan ilişkisinin bitmesi her şeyiyle çok etkiledi beni bu bölüm. Michellada sevdiğim karakter. Aynı evde kalınca ikili diyalogları beraber çalışmalarınızı sahnelerin geleceğini düşündürdü.Son sahne yine efso oldu. Oliver ilk hüngür hüngür gelince aha dedim Connor gitti. Başka bir iş için gitmiş. Ben yangının vsnin plan olduğunu anladım zaten. Ölen de muhtemelen Frank olacak. Bilmiyorum bakalım ne çıkacak ama 5 öğrenci ve Nate değil.Ayrıca Analise'in okul yönetimi ile sahnesi muhteşemdi. Ne haddine deyince ayağa kalkıp alkışlmak istedim. Çok sağlam oynamış Viola ve bu yılda Emmy alsın o sahne ile.[/SPOILER]9.5/10 helalinden.
İlk bölümün çok üzerinde bir 2. bölüm olmuş. Bayıldım.
[SPOILER]Connor karakteri dizide en sevdiğim karakter açık ara. Davada onun etkin olması Oliver ile olan ilişkisinin bitmesi her şeyiyle çok etkiledi beni bu bölüm. Michellada sevdiğim karakter. Aynı evde kalınca ikili diyalogları beraber çalışmalarınızı sahnelerin geleceğini düşündürdü.
Son sahne yine efso oldu. Oliver ilk hüngür hüngür gelince aha dedim Connor gitti. Başka bir iş için gitmiş. Ben yangının vsnin plan olduğunu anladım zaten. Ölen de muhtemelen Frank olacak. Bilmiyorum bakalım ne çıkacak ama 5 öğrenci ve Nate değil.
Ayrıca Analise'in okul yönetimi ile sahnesi muhteşemdi. Ne haddine deyince ayağa kalkıp alkışlmak istedim. Çok sağlam oynamış Viola ve bu yılda Emmy alsın o sahne ile.[/SPOILER]
9.5/10 helalinden.