Ölen yok iki yaralı var ilk sahnede Bonnie Analise'e öyle demedi mi?
1ölü 1yarali var yarali laurel bence ölen nate ya da frank
Ölen yok iki yaralı var ilk sahnede Bonnie Analise'e öyle demedi mi?
1ölü 1yarali var yarali laurel bence ölen nate ya da frank
Yok alt yazıda 'biri daha var.hayattalar ama kim olduğunu bilmiyoruz diyor.
ilk bölümde ceset torbasinda biri götürüldü
ilk bölümde ceset torbasinda biri götürüldü
Umut nasıl izliyorsun diziyi yav.
Bilmiyorum. Ben izlerken bunu anladım. Resim atıyım yukarıda bak.İlk bölümde hastahaneye götürüldü bence. Hastahaneye gitmeden ceset torbası fikri bana çok basit geliyor. Kimse ölmedi ama biri ölecek sezon arasında.
Umut nasıl izliyorsun diziyi yav.
1 ölü 1 yaralı var işte. Yaralının Laurel olduğu belli oldu. Ölen kişinin de baştan beri Nate olduğunu düşünüyorum. Bu arada Frank'i de yaşatmayacaklar gibi.
belki bebek de kastedilmiştirBende önce ki yorumlarıma bakarsan ilk başta biri oldu biliyordum ama Bonnie ile Analise'in o sahnesi kafa karıştırdı. Bilmiyorum hala bence 2 yaralı var.
belki bebek de kastedilmiştir
ya biliyorda neticede htgawm buBonnie Daha yaralının kim olduğunu bile bilmiyor
tahminini alalım ölen N mi F mi3x8
Şu dizinin bölüm sonları bir gün kalbime indirecek.
9/10Annlise&Frank sahnesi neydi öyle ya, oyunculuklar resmen nirvanaya ulaştı. Ölen kişi de Nate veya Frank. Connor'ın ölmeyecek olmasıyla en azından teselli bulduk. Wes ve Laurel ilişkisini destekliyorum ama Meggy'nin karşısına birlikte çıkmaları hoş olmadı. Bir de Wes davasında, kullan at telefonuyla görüşme yapılmıyor, bu dinlenemez miydi?
3x7
Güzel bölümdü. Sezon arasına yaklaştıkça bölümler git gide iyiye gidiyor.
Annalise ile yüzleşme sahnesi baya iyiydi. Bir de o sahnede Laurel bize bir kukla gibi davranıyorsun dedikten sonra Annalise ona kadının kendini zehirlediğini sen söyle, onunla yüzleşmeyi yap dedikten sonra Laurel'in neden bunu bana söylüyorsun demesi üzerine Annalise'in çünkü sen benim kuklamsın demesi bombaydı
Frank geri dönüş yaptı. Wes de Annalise'e karşı tanıklık yapmış ama onun oyun çıkma ihtimali de yüksek tabi.
8.5/10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?