How I Met Your Father Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
CBS'nin bu yıl 9. sezonuyla ekranlarda olan ve adını efsane komedi dizileri arasına yazdıran How I Met Your Mother'ın yapımcılarından sürpriz bir spin-off haberi geldi.

Dizinin yapımcıları bu sezon bitecek olan How I Met Your Mother'ın ardından bu kez bir annenin babalarıyla nasıl tanıştığını çocuklarına anlatacağı How I Met Your Father isimli bir dizi için çalışmalara başladı.

Eğer CBS diziye onay verirse How I Met Your Mother'ın finalinde yeni dizinin karakterleri de yer alacak ve hikayeler bir anlamda bağlanmış olacak.

Projenin gerçekleşmesi halinde How I Met Your Mother hayranlarından nasıl tepkiler alacağı şimdiden merak konusu...

lbDfCKo8eo64dJSFpbycN6Sn.jpg

"Mother"'in devami gibi olmus olacak ama farkli konsept'te sanirim? :) Güzel olabilir..

Haberi bugun bende gördüm pekte sevinemedim😕 Yinede izleriz komedi sıkıntısı var benim için😕

bu dizi gördüğüm en gereğinden fazla abartılan dizi... bir friends'in tırnağı olamaz. tabii ergenler bilmez böyle dizileri...

Ben How I Met Your Brother dizisini bekliyorum. O çıksın onu izliyicem. Belkie How I Met Your Emiceoğluna da göz atarım.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olur.. Ondan sonrada
how I Met Your Uncle
" " " Aunt
" " " Grandfather
" " " Grandmother filan :D

bugün arkadaşa How I Met Your Father çıkıyormuş dedim.

Verdiği cevap Doksanlar gibi bir şey mi yani.:F

How I Met Your Mother'ın düştüğü durum.:T @xemrexxx

Bence fiyasko olur bu iş. Amerikalılar spin-off işinin cılkını çıkarmaya başladı gibi. :)

How I Met Your Mother son yıllarda zaten çok büyük düşüşte. Yapımcılar aynı seviyede başlarlarsa tutması zor dizinin. Bilmiyorum reyting anlamında ilk başta dikkat çekerler belki ama iyi bir iş olacağını hiç sanmam. Yine de şans veririm diziye, fazla iyi komedi dizisi yok piyasada. Oyuncular iyi olursa vasat üstü bir dizi olur herhalde. :):)

Komedi dizisi yok piyasada gelsin gelsin en azından denesinler. :Z

Bence fiyasko olur bu iş. Amerikalılar spin-off işinin cılkını çıkarmaya başladı gibi. :)

How I Met Your Mother son yıllarda zaten çok büyük düşüşte. Yapımcılar aynı seviyede başlarlarsa tutması zor dizinin. Bilmiyorum reyting anlamında ilk başta dikkat çekerler belki ama iyi bir iş olacağını hiç sanmam. Yine de şans veririm diziye, fazla iyi komedi dizisi yok piyasada. Oyuncular iyi olursa vasat üstü bir dizi olur herhalde. :):)
Emirin Yolu gibi olmasın reytinglerde o da 9 la başlamıştı kalanı malum :F