How I Met Your Dad Dizisinin Başrolü Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,354
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu sezon ekranlara veda edecek olan popüler komedi dizisi How I Met Your Mother'ın spin-off'u niteliğinde olması planlanan How I Met Your Dad'in hazırlıkları sürüyor.

Dizinin başrol oyuncusu bu yıl Frances Ha filmindeki performansıyla adından sıkça söz ettiren ve bu rolüyle Altın Küre adaylığı kazanan Greta Gerwig oldu.

Greta Gerwig dizide Sally adlı karaktere hayat verecek. Dizide dişi Peter Pan yani hiç büyümeyen ve hayatının nereye doğru gittiği hakkında hiçbir fikri olmayan bir kadın olan Sally, bir yıldan az bir süre önce eşinden ayrılmış ve desteği arkadaşları ve ailesinden bulmuştur.

Greta Gerwig dizide ayrıca senaristlik ve yapımcılık da yapacak.

CBS tarafından pilot bölüm siparişi verilen How I Met Your Dad'in karakterlerinin ilk kez How I Met Your Mother'ın finalinde gözükmesinin planlandığı daha önceden açıklanmıştı. Dizi, How I Met Your Mother karakterlerinin 9 sezon boyunca sıkça uğradığı MacLaren's mekanında geçecek.

Kişisel yorumum:

Açıkçası şaşırdım bu habere. Greta Gerwig bu yılın çok konuşulan oyuncularından biriydi. Özellikle eleştirmenler çok sevdiler kendisini ve performansını. Bu nedenle bundan böyle daha iyi teklifler alıp iyi filmlerde yer almasını beklerken bir anda diziye yönelecek. Tabii popülaritesini arttırması açısından faydalı olabilir bu durum.

Dizi için ise harika transfer. Böylece diziye çok soğuk baktığını tahmin ettiğim eleştirmenler biraz olsun sıcak bakabilir diziye. Hatta ödüllerle anılması bile söz konusu olabilir Greta Gerwig'den dolayı. Frances Ha filmindeki performansı gerçekten iyiydi Gerwig'in.

Bu dizi ciddi ciddi yapılıyor mu?

bunun sonu gelmezki

madır sistır bradır

Mother geç tanıdım ama iyiydi dad nasıl olur meraktan izlerim.

Bence yol yakınken dizinin ismini değiştirsinler. İsimden dolayı HIMYM ile kıyaslanacak hep ve bu durum eksi olacak büyük ihtimal.

Ben HIMYD diyince sandım ki Ted'in karısinin geçmişini anlatacakalar
Yeni dizi ama aynı formatt olacak demek
Kadını ve filmi bilmiyorum.İzlemem için beni teşfik eden bir olay değiller, HIMYM hatrına ilk bölümlere bakarım artık

Yok onu zaten son bölümünde yaptılar HIMYM'nin.

Yok onu zaten son bölümünde yaptılar HIMYM'nin.
İşte ben öyle onuda 9 sezona yayarlar sanıyordum
Neyse Beğenmediğim 'anne'ye bile alişmişken bu diziye de alişiriz heralde
Şimdi merak ettiğim şey şey Barney gibi bi adamın kadın türevi var mı? Varsa nasıl bişey

Kadın türevi olmak zorunda değil ki. Sonuçta erkek arkadaşları da olacaktır bu kadının grubunda.

Barney gibi bir karakter çıkmaz herhalde bu diziden.