How I Met Your Dad İptal Mi Edildi?

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,351
Puanı
1,061
How-I-Met-Your-Dad.jpg

How I Met Your Mother 'ın final yapmasıyla Cbs tarafından talep edilen How I Met Your Dad 'in Cbs 'nin yayın akışından kaldırılma sebebi açığa çıktı.

Carter Bays ve Craig Thomas 'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde Greta Gerwig 'in yer alacağı How I Met Your Dad pilot bölümü çekildi ve Cbs 'ye sunuldu.
Cbs dizinin pilot bölümünü beğenmeyince tekrar çekilmesini istedi ancak dizinin senaristleri bu teklifi kabul etmeyince olanlar oldu.Cbs gerekli bütçeyi ayırdığını belirtse de dizinin senaryo ekibi ısrarla olmaz dedi.Cbs ise bu durumda dizi için ayırdığı bütçeyi geri çekti.

Şuanlık dizinin Cbs 'de yayınlanmayacağı netleşt.Dizinin yaratıcılarının başka bir kanalla görüşüp görüşmediği bilinmiyor ancak görüşmeyi düşünmedikleri biliniyor.​

CBS'e helal olsun. Başka kanal olsa hemen kapardı. Komedide belli bir kalite standardı tutturmaya çalışıyorlar herhalde. :)

Daha önce de bir konuda iptal edilmesinin iyi olacağını söylemiştim. İptal olmasaydı izlemek zorunda hissedecektik. :)

CBS'e helal olsun. Başka kanal olsa hemen kapardı. Komedide belli bir kalite standardı tutturmaya çalışıyorlar herhalde. :)

Daha önce de bir konuda iptal edilmesinin iyi olacağını söylemiştim. İptal olmasaydı izlemek zorunda hissedecektik. :)
İşte kırmızı yeri konuşmuştuk (b) Hangi konuydu bilmiyorum @sokak sanati

olsa başrolde ted'in karısının olması lazım. o da şu an başka diziyle anlaştı. onun oynamaması da saçmalık olur...

CBS ye helal olsun zamanında hav ay mit yor çadır içinde aynı kararı alsalardı bunca yıl millet eziyet çekmezdi :)