House'dan Şaşırtıcı İtiraf

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
[h=2]House M.D.'nin yıldızı Hugh Laurie hastalıklar ve tıbbi prosedürler hakkında çok az bilgisi olduğunu itiraf etti.[/h]

İngiliz aktör The Vancouver Sun'a House'un ilk bölümünden önce tıp konusunda kapsamlı bir araştırma yapmak için niyetlendiğini ancak hiç bir zaman vakit ayırıp ayrıntılı şekilde bu araştırmayı yapamadığını söylerken ''Bu konuda pek ilerleme kaydedebildiğimi söyleyemem. Ancak, dizi başlamadan önce Amerikan hastanelerinde zaman geçirmek istedim. Çünkü, İngiliz insanlarının aldığı sağlık hizmetleri ve deneyimlerin farklılıklar gösterebileceğini düşündüm. Çekimler başladıktan sonra ise etkileyici bir psikolojik süreçten ve zorluktan geçtiğimi söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.
Laurie ayrıca House'un çekimleri süresince sette doğaçlama ruhunu korumaya dikkat ettiğini söylerken ''İyi ya da kötü çekimlerde çok az hazırlık süreci bulabiliyorsunuz. Bu bütün oyuncular, teknisyenler ve tasarımcılar için geçerli. Doğaçlama yeteneğinizin olması için hızlı olmanız ve çabukluğa sahip olmanız gerekiyor. Aslında diyaloglardan değil hızlı şekilde kararlar alabilmenizden ve ayaklarınızı çabuk bulabilmenizden bahsediyorum'' şeklinde konuştu.
52 yaşındaki İngiliz aktör geçtiğimiz günlerde Daily Record'a açıklamalarda bulunmuş ve House'un sona ermesinin ardından televizyondaki aktörlük kariyerine son vermeyi düşündüğünü, ilerleyen dönemde yazar, yönetmen ya da yapımcı olarak sektörde yer almaya devam edebileceğini belirtmişti.
House M.D. 'Better Half' isimli bölümüyle Ocak ayında ekranlara geri dönecek. (Dizimizi)