House Of Cards'ın 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059

Amerikan online yayın servisi olan Netflix'in popüler dizilerinden House Of Cards'ın üçüncü sezonunun ilk resmi fragmanı yayınlandı.​

Üçüncü sezonu ise 27 Şubat'ta başlayacak. Tabii ki yine en sevdiğimiz şekilde tüm bölümleri aynı anda yayımlanacak ve oturup bir sezonu izleme fırsatımız olacak.​

Ayrıca Kevin Spacey, Frank Underwood rölüyle bu yıl, Altın Küre'yi kazandı. Fragmanda da ABD’nin başkanlığına kadar yükselen Frank Underwood ile eşi Claire Underwood'un kendilerini 'katiller ya da hayatta kalanlar' olarak sınıflandırması dikkat çekiyor.​

Ellerinden gelen tek ise en üstte kalmak için savaşmak olacak.​

Sözü daha fazla uzatmadan House of Cards'ın üçüncü sezon ilk tanıtım fragmanı:

Bekliyoruz merakla, fragman güzel görünüyor.

Siyasete meraklı olduğun halde bu diziyi sevmemen ilginç. Kevin Spacey'in oyunculuğu için bile izlenebilecek kalitede.
Ya beyazsoy'un bir şeyi sevdiği nerede görülmüş. Sevdiği işte bile bir müddet sonra kusur aramaya başlayıp kaçıyor. Sinemayı, televizyonu bu kadar sevmeyip hala bu kadar ilgilenen birini daha önce görmedim herhalde.

Siyasete meraklı olduğun halde bu diziyi sevmemen ilginç. Kevin Spacey'in oyunculuğu için bile izlenebilecek kalitede.
Mantık hatası yapmaktaydılar 9. Bölümde izlerdim. Tabi bu dizi gerçek amerikan siyasetini anlatmakta çok çok uzak. büyük gücü ve yahudileri gizliyorlar. Bütün siyasetteki kirliliklerin sadece robottan ibaret olan siyasetçilere yıkıyorlar

Hacı başlamasına daha çok var niye bırakıyorsun? 😱
karakterlerle olan duygusal bağı yakalayamadım

the amricans da ise hiç sevmediğim bir konu olmasına rağmen karakterleri sevdim, karakterlerin ailesiyle bir bağ oluştu aramızda dizinin iki sezonunu bir haftada devirdim nasıl geçtiğini anlamadım bile

Bir şeyi başlayıpta bitirdiğine şahit olamadım. Sırf eleştirmek için izliyor. İnsanların gözünde farklı gözükmeye çalışıyor. Evde Arka Sokaklar izliyor olabilir.

Yahu ozan daha dun as you get its i begendigimi yazdım sende o yazdigim mesaji beğendim o ne cabuk unutuyon))) sende unutkanlik oldu bu ara fuat avnin meaajlarina atladigin gunleride unuttun)) h. Ki house of cards un ilk bölümleri ve arada bir bir bölümü beğendiğimi dizinin sayfasına yazdım . keşke okuyup yazaydin diyeceğim okusan da unutuyon)))

Gerçek hayattaki siyasette yaşanılanlar ile diziyi birbirine karıştırmasan. O kadar detaylara inmeye gerek yok.

Bir şeyi başlayıpta bitirdiğine şahit olamadım. Sırf eleştirmek için izliyor. İnsanların gözünde farklı gözükmeye çalışıyor. Evde Arka Sokaklar izliyor olabilir.
@beyazsoy sana üstüste göndermeler var dikkatini çekerim
hele şu arka sokaklar işi çok ağır olmuş
harbiden arka sokaklar izliyormuydun ?

Filimlleri bitiriyorum walking deadin 4. Sezonu kadar bitirdim. Çemberimde gül oya ikinci bahar. Ezel ve hatırlamadığım çoğu dizi tekrarında da olsa bitirdim

Robin Wright gerçekten muhteşem bir kadın. Oyunculuk ve kadınlık aynı bendede toplanmış o da dün gece ödül alamadı.
@OzaN geçtiğimiz yıl almıştı değil mi?

Robin Wright gerçekten muhteşem bir kadın. Oyunculuk ve kadınlık aynı bendede toplanmış o da dün gece ödül alamadı.
@OzaN geçtiğimiz yıl almıştı değil mi?
geçen yıl ruth wilson yoktu o yüzden ödül almış
bu yıl zaten ruth un olduğu yerde robin e ödül kalmazdı