House M.D Replikler

primavera

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
527
Puanı
234
"Eğer beni öldürmeyi ve tecavüz etmeyi düşünüyorsan, lütfen bu sırayla yap.."

"Sen tanrıyla konuşursan dindarsındır, tanrı seninle konuşursa delisindir."

"Sevenlerin tarafından öldürülme ihtimalin bir yabancı tarafından öldürülme ihtimalinden iki kat daha yüksek."

"Zaman,herşeyi değiştirir.
İnsanlar böyle söylerler.Ama doğru değildir.Bir şeyler yapmak bir şeyleri değiştirir.
Bir şey yapmamak herşeyi oldukları gibi bırakır."

"İnsanların daha güvenli araba kullanmasını istiyorsan,hava yastıklarını çıkartıp, boyunlarını hedef alan bir maket bıçağı yerleştir. Kimse saatte 5 kilometreden fazla hız yapamaz."

"Herkesin yalan söylemesi, insanoğlunun temel gerçeğidir. Tek değişken hangi konu hakkında olduğudur..

"Bu hayatın en büyük trajedilerinden biri; birşeyler hep değişir."

"Hiçbir zaman matematikte iyi olmadım,ama neredeyse hiç,hiçten fazladır; değil mi ?"

"Hastalar her zaman kanıt ister, biz burada araba üretmiyoruz, biz garanti vermiyoruz."

"Eğer iyileşirse ben haklıyım,ölürse sen haklısın."

"Asla doktorlara güvenme."

"Kalbini dinlemek kolaydır. Zor olan beynini dinlemektir"

"İnsanlar aşk olmadan yaşayamayacaklarını söylerler, onlara oksijenin daha önemli olduğunu söyleyin."

"Hata yapmak tıbbın doğasında var. Birilerini öldüreceksin. Eğer bu gerçeği kaldıramıyorsan başka bir meslek seç, veya tıp okulunu bitir ve öğretim görevlisi ol."

"Nefret ve aşk arasında ince bir çizgi yok. Hatta her 20 fitte silahlı gözcülerin olduğu bir Çin Seddi var."

"Ne yani seni sırf benzer yönlerimiz yok diye terk edeceğimi mi düşünüyorsun? Benzer şeyler sıkıcıdır. Biz benzersiziz"

"House: Köpekle konuştunuz mu?
Cameron: Yabancı dilimiz seninki kadar iyi degil."

"House: Seninle striptiz kulübünde tanışmıştık.
Stacy :Harcadığım en kötü 2 dolardın."

"Gerçekler yalanlarla başlar"

"İlgilenilmesi gereknler sadece hastalar değildir"

"Herkes yalan söyler"

"Cuddy: Mavi gömleğini giy, o seni neredeyse yakışıklı gösteriyor"

"Bu yaptığın hareket en sevdiğim türden: dramatik ve boşuna"

"İnsanlık fazla büyütülüyor"

"Hepimiz hata yaparız ve hepimiz bir bedel öderiz"

"Kendini beğenmişlik hakedilmelidir."

"En başarılı evlilikler yalanlar üzerine kuruludur"

"Kendini beğenmişlik hakedilmelidir."

"Hatalar sebep oldukları sonuçlar kadar mühimdir"

-Herkesin yalan söylemesi insanoğlunun durumunun temel gerçeğidir. Tek değişken hangi konu hakkında olduğudur.

-Hakikat yalanlarda başlar.

-Birisi hakkında gerçeği öğrenmek istiyorsan, muhtemelen o kişi gerçeği sorman gereken son kişidir.
-İnsanlık fazla büyütülüyor.

-Hepimiz hata yaparız ve hepimiz bir bedel öderiz.

-Zaman'ın katı bir yapı olmadığı saptandı.

-Bu hayatın en büyük trajedilerinden biri:Birşeyler hep değişir.

-Hiç bir zaman matematikte iyi olmadım, ama neredeyse hiç, hiçten fazladır; değil mi?

-Hastalar her zaman kanıt ister; biz burada araba üretmiyoruz, bir garanti vermiyoruz.

-Tetkikler zaman alır. Tedavi daha çabuk.

-Asla doktorlara güvenme.

-Trajediler meydana gelir

-Bu bize birşey gösteriyor, ama ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.(Bir semptomdan bahsederken)

-Gözler yanlış yönlendirebilir, gülümseme yalan söyleyebilir ama ayakkabılar hep gerçeği söyler.

-Hata yapmak tıbbın doğasında var.Birilerini öldüreceksin.Eğer bu gerçeği kaldıramıyorsan başka bir meslek seç, veya tıp okulunu bitir ve öğretim görevlisi ol.

-Yaptığımız herşey güdüler tarafından dikte edilir.

-Eğer DNA'sı yüzde bir farklı olsaydı bir yunus olurdu
.
-Yeni iyidir. Çünkü eskisi ölümle sonuçlandı.

-Özür dilenmesini pek umursamıyorum.

-Nefret ve aşk arasında ince bir çizgi yok. Hatta her 20 fitte silahlı gözcülerin olduğu bir Çin Seddi var.
-En başarılı evlilikler yalanlar üzerine kuruludur.

-Evrende sonuçlar sebepleri takip eder. Bunla ilgili söylendim ama...

-Ölen insanlar da yalan söyler. Daha az çalışıp, daha nazik olmayı, küçük kediler için yetimhaneler açmayı dilerler. Eğer birşeyi gerçekten yapmak istersen yaparsın. Bunu kısa bir söze saklamazsın.

-Hatalar sebep oldukları sonuçlar kadar mühimdir.

-Bir psişik bana psişik olduğumu söyledi.

-Kendini beğenmişlik hakedilmelidir.