Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Şu en son kısım varyaBu arada bence "homofobiğim" deyip aslında gizli homoseksüel eğilimleri olan o kadar çok insan var ki, asıl onlar tehlikeli işte. Özellikle erkekler arasında.burası. Bak senin ne kadar haklı olduğunu ben bi eşcinsel insan olarak buradaki herkesden daha iyi biliyorum. Yaa gayları ve tüm eşcinselleri sövüp, hakaret eden erkeksi maço görünümlü o kadar kişi varki kendisi eşcinsel ayrıca pasif bi de. Ayrıca çevrede kız arkadaşı falan var gibi görünüm oluşturuyorlar. Ben Azerbaycan'dayım küçük bir ülke, dediklerim Türkiye'de kat be kat daha fazla yaşanıyordur. Hepsine bizzat kendim görüyorum, kulakdan dolma bilgilerle bişeyler eveleyip gevelemek kolay. Burada da malum kişiler yine uzun uzun yazmış, tek cümle bile okumuyorum öyle şahısların mesajlarını. Kulakdan dolma bilgiler ile gelip şov yapıyorlar, gerçek ise fos.
Şu en son kısım varya
Bu arada bence "homofobiğim" deyip aslında gizli homoseksüel eğilimleri olan o kadar çok insan var ki, asıl onlar tehlikeli işte. Özellikle erkekler arasında.
burası. Bak senin ne kadar haklı olduğunu ben bi eşcinsel insan olarak buradaki herkesden daha iyi biliyorum.
Yaa gayları ve tüm eşcinselleri sövüp, hakaret eden erkeksi maço görünümlü o kadar kişi varki kendisi eşcinsel ayrıca pasif bi de.
Ayrıca çevrede kız arkadaşı falan var gibi görünüm oluşturuyorlar.
Ben Azerbaycan'dayım küçük bir ülke, dediklerim Türkiye'de kat be kat daha fazla yaşanıyordur. Hepsine bizzat kendim görüyorum, kulakdan dolma bilgilerle bişeyler eveleyip gevelemek kolay.
Burada da malum kişiler yine uzun uzun yazmış, tek cümle bile okumuyorum öyle şahısların mesajlarını. Kulakdan dolma bilgiler ile gelip şov yapıyorlar, gerçek ise fos.