Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben genetik olduğuna dair bir bilimsel makale görmedim ve duymadım. Varsa da ısmarlamadır. Çünkü eşcinsel evliliklerin kılıfına uydurulması için bilimsel donelere ihriyaç var Kesinlikle iş ahlakı olan bilim insanlarınca yapılan araştırmaların sonucunun dediğin yönde olduğuna inanmıyorum.Eşcinsellik kitle iletişim araçlarının yaygınlaşmasından sonra son elli yılda pik yaptı. Özellikle son dönemde Kerimcan gibi mahlukatların göz önünde olması ve birçok devlette bu olayın yasallaşması vaka sayısını iyice arttırdı. Kime sorsak "ben doğuştan böyleyim" diyor külliyen yalan Yani genetik olayı bana çok uzak geliyor. Ha varsa da 100 vakadan anca 5'i falan doğuştandır. Onun da tedavisi mümkün.
Ben genetik olduğuna dair bir bilimsel makale görmedim ve duymadım. Varsa da ısmarlamadır. Çünkü eşcinsel evliliklerin kılıfına uydurulması için bilimsel donelere ihriyaç var Kesinlikle iş ahlakı olan bilim insanlarınca yapılan araştırmaların sonucunun dediğin yönde olduğuna inanmıyorum.
Eşcinsellik kitle iletişim araçlarının yaygınlaşmasından sonra son elli yılda pik yaptı. Özellikle son dönemde Kerimcan gibi mahlukatların göz önünde olması ve birçok devlette bu olayın yasallaşması vaka sayısını iyice arttırdı. Kime sorsak "ben doğuştan böyleyim" diyor külliyen yalan Yani genetik olayı bana çok uzak geliyor. Ha varsa da 100 vakadan anca 5'i falan doğuştandır. Onun da tedavisi mümkün.