Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim Kuran'da olan ile ilgili bilgim şu. Yani metin okumuştum tefsir gibi bir şey. Lut gölünü biliyorsun. O gölün bölgesi çok verimli bir araziymis. Ve devamlı saldırılara uğruyormuş. Bölgenin reisleri bu saldırılardan yol kesenlerden kurtulmak için çözüm düşünüyorlarmış ve şeytan yaşlı bir kadın kılığında reisin yoluna çıkmış. Böyle böyle yapın bu bölgeden herkes tiksinir kimse saldırmak istemez demiş. Adamlar yapmışlar şeytanın dediğini. Ve bunun sonucunda bu olaydan zevk almaya başlamışlar falan filan derken iş çığırından çıkmış. Ama bu bi rivayet. Elmalılı tefsiri olabilir emin değilim lisedeyken okumuştum. Şöyle düşününce mantıklı gelsede o bölgede üretilen ürünler ticaret yapılmadığı için hep kendin pişir kendin ye tarzında devam eder. Dış dünya ile kopar. Bu ne kadar olanaklı emin değilim ama şu da var bölge çok verimli bölge yani cennet gibi bir yer ticarete ihtiyaçları da var mı diye sorarsan olmayabilir. Yani olay böyle başlamış. Bence bu eleştirilecek bir durum. Eğer olay böyle başladı ise helak edilebilir netice de bir çıkar için başlıyorsun ve hayvanlara tecavüz ediyorsun. Ben böyle düşününve mantıklı buldum helak mevzusunu zamanında. Sonra çok düşünmedim o ayrı.Uzuvlara takılıyor. Neyse araştır yazarken bile garip oldum. [SPOILER="Geçen ceza yedim spoiler içine alayım."]Erkeklik uzvu kancası diye yazarsan çıkar sanırım ne ise yaradığı.[/SPOILER]aklın yolu bir yaa. Mantıklı düşünürsek ben kendim mantıklı biri olarak görüyorum katılmam normal.
Benim Kuran'da olan ile ilgili bilgim şu. Yani metin okumuştum tefsir gibi bir şey. Lut gölünü biliyorsun. O gölün bölgesi çok verimli bir araziymis. Ve devamlı saldırılara uğruyormuş. Bölgenin reisleri bu saldırılardan yol kesenlerden kurtulmak için çözüm düşünüyorlarmış ve şeytan yaşlı bir kadın kılığında reisin yoluna çıkmış. Böyle böyle yapın bu bölgeden herkes tiksinir kimse saldırmak istemez demiş. Adamlar yapmışlar şeytanın dediğini. Ve bunun sonucunda bu olaydan zevk almaya başlamışlar falan filan derken iş çığırından çıkmış. Ama bu bi rivayet. Elmalılı tefsiri olabilir emin değilim lisedeyken okumuştum. Şöyle düşününce mantıklı gelsede o bölgede üretilen ürünler ticaret yapılmadığı için hep kendin pişir kendin ye tarzında devam eder. Dış dünya ile kopar. Bu ne kadar olanaklı emin değilim ama şu da var bölge çok verimli bölge yani cennet gibi bir yer ticarete ihtiyaçları da var mı diye sorarsan olmayabilir. Yani olay böyle başlamış. Bence bu eleştirilecek bir durum. Eğer olay böyle başladı ise helak edilebilir netice de bir çıkar için başlıyorsun ve hayvanlara tecavüz ediyorsun. Ben böyle düşününve mantıklı buldum helak mevzusunu zamanında. Sonra çok düşünmedim o ayrı.
Uzuvlara takılıyor. Neyse araştır yazarken bile garip oldum. [SPOILER="Geçen ceza yedim spoiler içine alayım."]Erkeklik uzvu kancası diye yazarsan çıkar sanırım ne ise yaradığı.[/SPOILER]
aklın yolu bir yaa. Mantıklı düşünürsek ben kendim mantıklı biri olarak görüyorum katılmam normal.