"Homeland" 5. Sezon, "The Affair" 2. Sezon Onayını Aldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1415656893.jpg

Amerika'nın önde gelen kablolu kanallarından biri olan Showtime iki dizisi için yeni sezon onayı verdi.

Showtime'a tarihindeki ilk en iyi dizi Emmy ödülünü kazandıran bol ödüllü drama dizisi Homeland beşinci sezon için yenilendi.

Showtime'ın yenilediği bir diğer dizi ise yeni dizi The Affair oldu. İlk sezonuyla reytinglerde çok kötü gitse de iyi eleştiriler alan ve ödüllerde de iddialı olması beklenen dizi ikinci sezon için yenilendi. Dizinin ikinci sezonu da ilk sezon gibi 10 bölümden oluşacak...

The Affair için iyi oldu gibi de Homeland için en azından final sezonu olduğunu duyursalardı. Dizi bozdukça bozacak bu gidişle. :(

Şimdi konuyu açıyordum, Yakamoz-Asi'nin doğum günü konusunu açarken kaçırdım neyse sağlık olsun. :)

Brody geri dönmeyecekse (başka diziyle anlaştı) Homeland beşinci sezonda nasıl devam edecek emin değilim ama diziyle ilgili son günlerde olumlu eleştiriler çıkmaya başladı. The Affair için de ayrıca mutlu oldum. :)

Homeland son sezon olaydı iyiydi. Affair'e sevindim mi bilemedim :X Şu an aradaiğimiz cevap için sezonlarca bekleyecek değildiriz?

Homeland son sezon olaydı iyiydi. Affair'e sevindim mi bilemedim :X Şu an aradaiğimiz cevap için sezonlarca bekleyecek değildiriz?
Homeland'la ilgili yabancı kaynaklardan yorumlara baktım senaryo değişecekmiş Quiin ile ilgilide pis spoi yedim, neyse ayrıntısına girmeyeyim. :)

Homeland'la ilgili yabancı kaynaklardan yorumlara baktım senaryo değişecekmiş Quiin ile ilgilide pis spoi yedim, neyse ayrıntısına girmeyeyim. :)
benim homelandda tek merak ettiğim carrie mathison sonunda evleniyormu evlenmiyormu ? :) kadın çok yalnız o yüzden kafayı terör çeteleriyle bozmuş meşgul olacak bişey bulsa daha sıradan işler yapardı eminim :)

benim homelandda tek merak ettiğim carrie mathison sonunda evleniyormu evlenmiyormu ? :) kadın çok yalnız o yüzden kafayı terör çeteleriyle bozmuş meşgul olacak bişey bulsa daha sıradan işler yapardı eminim :)
Dizide son 2 bölümdür senin seveceğin sapıkca sahneler vardı, bence çok şey kaçırıyorsun. :)

Sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam 1 dakika bile durmaz dizinin ikinci ve üçüncü sezonlarını bitirirdim. :)
aslında yarım bıraktığım dizilere bakacağım bir ara ama şu an gerçekten epey bir yoğunluk var mesela bir yıl ara vermiştim downton abbey adlı diziye yeni hız aldım onda 5. sezona yetişirsem kalan dizilerede başlayacağım :)

aslında yarım bıraktığım dizilere bakacağım bir ara ama şu an gerçekten epey bir yoğunluk var mesela bir yıl ara vermiştim downton abbey adlı diziye yeni hız aldım onda 5. sezona yetişirsem kalan dizilerede başlayacağım :)
The Newsroom'a başla demem sana sıkılacağından yüzde yüz eminim ama Homeland'ı fırsat bulursan mutlaka izle ne olaylar oldu bir bilsen. :)