Homeland 5. Sezon Nerede Çekilecek?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060

Showtime'ın iddialı dizilerinden Homeland'ın yeni sezon çekimlerinin ne zaman ve nerede yapılacağı açıklandı.

Kanal ve yapımcılardan gelen açıklamaya göre yeni sezon Almanya'da çekilecek ve dördüncü sezon hikayesinin 2.5 sene sonrasını anlatacak.

Carrie Mathison beşinci sezonda farklı bir iş tanımıyla ekranlara dönecek. Carrie artık ajan olarak çalışmayacak. İslamabad şehrinde savaşla içiçe geçirdiği yıllarından sonra kendini CIA'den soyutlamaya karar veren Carrie, Berlin'de özel bir güvenlik firması için çalışacak.

Claire Danes, Mandy Patinkin ve Damian Lewis'in başrollerini paylatığı yapım; 12 bölümden oluşan 5. sezonuyla bu sonbaharda geri dönecek.

Dizi benim için çoktan bitti. İnşallah bu sezon iyice dibe vurur ve daha da fazla devam etmez. Çünkü kurtulma ve eski günlerine dönme ihtimali yok. Beni heyecanlandırabilecek, diziye döndürebilecek tek gelişme kadroya sevdiğim bir oyuncunun katılması olur ama hiç cast haberi de gelmiyor.

İkinize de katılıyorum, izlerim ama öyle pek sevinerek değil. Oyuncu katılsın katılmasın o tarafıyla ilgilenmiyorum, senaryo beni izlerken gaza getirsin şok etsin. Onca izlemişim diziyi yarı yolda bırakamam