Homeland 4. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,380
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1405717706.jpg

Showtime'ın bol ödüllü draması Homeland'in büyük soru işaretleri barındıran 4. sezonuyla ilgili detaylar belli olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün dizinin yapımcılarından Alex Gansa, dizinin yeni sezon başlangıcını duyururken yeni sezonla ilgili önemli ipuçları da verdi.

Alex Gansa'nın yaptığı açıklamaya göre Homeland'in dördüncü sezonu 5 Ekim 2014 Pazar gecesi yayınlanacak olan sezon açılışıyla başlayacak.

Yapılan açıklamaya göre dizideki ana karakterlerden bazıları yeni sezonda yer almayacak. Haberin devamı spoiler içerdiğinden dolayı 3. sezonu bitirmemiş kişilerin okumaması önerilir.

Yapılan açıklamada dizinin yeni sezonunda olmayacağı açıklanan karakter Dana Brody. Özellikle üçüncü sezonda çok ön plana çıkan ve pek de sevilmeyen karakterin dizide olmayacağının sözünü veren yapımcı bir anlamda üçüncü sezonun suçunu Dana Brody karakterine atmış oldu.

Monica Baccarin'in canlandırdığı Jessica Brody de ana karakterlerden çıktı fakat zaman zaman yeniden dizide görünmesi mümkün olabilecek.

Bu arada dizinin yeni sezon fragmanı da yayınlandı:

@Forumdash

ahahahah Dana olayına kısaca Brody ailesinin olayına bol kahkaha attım:F Hikaye olarakta yer almaları zaten mümkün değildi ki:F

5 Ekim ortalama bi tarih gibi.Hem kışa yakın zaman güzel olur :X

ahahahah Dana olayına kısaca Brody ailesinin olayına bol kahkaha attım:F Hikaye olarakta yer almaları zaten mümkün değildi ki:F

5 Ekim ortalama bi tarih gibi.Hem kışa yakın zaman güzel olur :X
İnşallah gidenlerin yerini -tutmaz ama- en azından tutmaya yaklaşacak yeni karakterler vardır. :)

5 Ekim iyi de umarım geçen seneki gibi 2 ay önceden düşmez ilk bölüm. :D

Bu fragmanı izlemeyeceğim sürpriz olsun. :D

İki bölüm üst üste uzun olacak ama olsun, özledik. :):)

Sen konuya etiketleyince acaba yine 1 ay önceden mi düştü diye bölüm korkmadım değil. :D @Forumdash